• −10%
TGB BLADE 600 LTX LED EPS E5 BLACK...
TGB BLADE 600 LTX LED EPS E5 BLACK...
TGB BLADE 600 LTX LED EPS E5 BLACK...
TGB BLADE 600 LTX LED EPS E5 BLACK...
TGB BLADE 600 LTX LED EPS E5 BLACK...
TGB BLADE 600 LTX LED EPS E5 BLACK...
TGB BLADE 600 LTX LED EPS E5 BLACK...
TGB BLADE 600 LTX LED EPS E5 BLACK...
TGB BLADE 600 LTX LED EPS E5 BLACK...
TGB BLADE 600 LTX LED EPS E5 BLACK...
TGB BLADE 600 LTX LED EPS E5 BLACK...
TGB BLADE 600 LTX LED EPS E5 BLACK...

TGB BLADE 600 LTX LED EPS E5 BLACK keturratis

TGB
Pristatymas 1-15 d.d.
7 334,10 € 8 149,00 € -10%
Su PVM

TGB įkurta 1978 metais, specializuojasi keturračių , motorolerių  variklių  gamyboje. Turėdami keletą dešimtmečių gamybos patirties, TGB teikia aukšto lygio produktus visame pasaulyje. Populiariausi TGB keturračiai yra universalūs su nepriklausoma priekine ir galine pakaba, galingi EFI varikliai, moderni konstrukcija ir patrauklus dizainas.

Suteikiama 24 mėn. gamintojo garantija.

 

TGB BLADE 600 LTX LED EPS E5 BLACK

Variklis

Tipas: keturių taktų vieno cilindro SOHC, EFI

Tūris: 561 cm3

Anga x Taktas: Ø 95 x 79,2 mm

Suspaudimo laipsnis: 10,2:1

Galia: 42k (31,3kW) / 6500 (bekelėje)

Maks. sukimo momentas: 53,6 Nm / 5500 (bekelėje)

Aušinimas: skystis + alyva + elektrinis ventiliatorius

Pavaros sistema

Pavara: 2x4 / 4x4, įjungiama elektra

Pavarų dėžė: automatinė, CVT variatorius su atbuline eiga, L/H/N/R/P, stabdymas varikliu

Diferencialo užraktas: priekyje ir gale, valdomas elektra (L7e – Euro 5)

Galutinė transmisija: kardanas

Važiuoklė

Priekinė pakaba: nepriklausomos dvigubos A formos svirties

Galinė pakaba: nepriklausomos dvigubos A formos svirties

Priekinė pakaba: skysti amortizatoriai + penkių padėčių reguliuojamas spyruoklių įtempimas

Galinė pakaba: skysti amortizatoriai + penkių padėčių reguliuojamas spyruoklių įtempimas

Priekiniai stabdžiai: 2x hidrauliniai diskai

Galiniai stabdžiai: 2x hidraulinis diskas (L7e)

Priekinės padangos: AT25 x 8 - 12

Galinės padangos: AT25 x 10 - 12

Matmenys ir svoriai

Visas ilgis: 2280 mm

Bendras plotis: 1250 mm

Bendras aukštis: 1420 mm

Prošvaisa: 320 mm

Sėdynės aukštis: 940 mm

Ratų bazė: 1450 mm

Darbinis svoris: 444 kg

Kuro bakas: 18 l

Prietaisai ir apšvietimas

Ekranas: Skaitmeninis daugiafunkcis ekranas su funkcijomis: tachometras, spidometras, maksimalus variklio sūkių skaičius, maksimalus greitis, vidutinis greitis, 2 dienos nuvažiuoto atstumo skaitikliai, viso nuvažiuoto atstumo skaitiklis, dienos vairavimo valandų skaitiklis, bendras vairavimo valandų skaitiklis, degalų matuoklis, įjungtas. lentos laikrodis

Įspėjamieji žibintai: 4x4 pavara, įjungta pavara, variklio perkaitimas, variklio alyva, posūkio signalai, žibintai

Apšvietimas: Matrix priekiniai LED žibintai, pilnai LED dienos žibintai, posūkio signalai, galiniai ir stabdžių žibintai

Pavara

Elektrinis diferencialo užraktas, elektrinis 2x4/4x4 pavaros perjungimas, šarvuotos stabdžių linijos, patrauklūs 8 stipinų aliuminio ratai, firminės 25 colių padangos, vairo rankenų apsaugos, tvirtas priekinis buferis, sudėtinės bagažo lentynos, atskira keleivio sėdynė su rankena ir rankena 3000 svarų vandeniui atspari gervė, 12 V lizdas, pilnas LED apšvietimas.

Galingas 600 cc variklis

Silný motor 600 ccm

Patikimas 600 cc keturtaktis variklis su modernia keturių vožtuvų technologija aušinamas skysčiu ir alyva su dviem atskirais radiatoriais. Šiuolaikinis elektroninis degalų įpurškimas garantuoja aukštą našumą, didelę traukos jėgą, didelį sukimo momentą, mažą emisiją ir patikimą užvedimą vasarą ir žiemą.

Prailginta važiuoklė

Prodloužený podvozek

Optimizuota geometrija, plati tarpvėžė ir maloniai sureguliuota pakaba. Rezultatas – tikslus vairavimas, lengvas valdymas ir didelis stabilumas lygumoje ir įkalnėje. Be to, prailginta važiuoklė suteikia daugiau vietos dviratininkui ant dviejų atskirų sėdynių.

4x4 pavara su dviem diferencialais (Euro5)

Pohon 4x4 se dvěma diferenciály (Euro5)

Elektra perjungiama 2x4/4x4 pavara ir moderni iRS nepriklausoma visų ratų pakaba kartu su plačia tarpvėže ir aukšta prošvaisa garantuoja puikų pravažumą bet kokioje vietovėje. Euro 5 versijose sumontuota sudėtinga pavaros sistema su dviem užrakinamais diferencialais. Esant sudėtingam reljefui, įvertinsite galimybę užrakinti priekinį arba abu diferencialus. Dėl to galite sukonfigūruoti diską idealiai bet kokiam reljefui. Viena vertus, jūs gaunate pilną sukibimą sudėtingoje vietovėje, kita vertus, malonų važiavimą posūkiuose ir lygumoje.

Galingi diskiniai stabdžiai

Výkonné kotoučové brzdy

Veiksmingi diskiniai stabdžiai su pragręžtais diskais ir puikia stabdymo galia suteikia pasitikėjimo važiuojant nuokalne ar dirbant su sunkia priekaba.

Modernus Full-LED apšvietimas

Moderní Full-LED osvětlení

Labai ryškūs LED priekiniai žibintai su Matrix technologija suteikia keturračiui neabejotinai patrauklią išvaizdą. Visame kitame apšvietime, įskaitant stabdžių žibintus ir galinius rodiklius, taip pat įdiegta naujoviška LED technologija, kuri užtikrina didelį apšvietimą ir mažas energijos sąnaudas.

Daugiafunkcis LCD ekranas

Multifunkční LCD displej

Tiksli informacija, kai tik jos reikia: modernus daugiafunkcis skystųjų kristalų ekranas yra ne tik lengvai skaitomas, bet ir gražus, jis siūlo daugybę funkcijų, tokių kaip skaitmeninis tachometras, skaitmeninis spidometras, maksimalus variklio greitis, maksimalus greitis, vidutinis greitis, 2 dienos atstumas. skaitikliai, viso atstumo skaitiklis, dienos odometras, bendras odometras, degalų matuoklis, borto laikrodis ir visos reikalingos indikacinės lemputės.

Pilna įranga jau bazėje

Plná výbava již v základu

TGB Blade 600i LTX jau siūlo išskirtinai turtingą įrangos komplektą, kurį sudaro elegantiški 12" ALU ratai, firminės padangos, rankų apsaugos, tvirtas priekinis buferis, modernūs kompozitiniai laikikliai, atskira keleivio sėdynė su atlošu, keleivio kojų atramos, Full-LED. apšvietimas, 12 V lizdas, vilkimo įtaisas ir vandeniui atspari gervė su 3000 svarų.

10 Prekės
Nauja prekė

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.