• −10%
TGB BLADE 1000 LTX LED EPS E5 BLACK...
TGB BLADE 1000 LTX LED EPS E5 BLACK...
TGB BLADE 1000 LTX LED EPS E5 BLACK...
TGB BLADE 1000 LTX LED EPS E5 BLACK...
TGB BLADE 1000 LTX LED EPS E5 BLACK...
TGB BLADE 1000 LTX LED EPS E5 BLACK...
TGB BLADE 1000 LTX LED EPS E5 BLACK...

TGB BLADE 1000 LTX LED EPS E5 BLACK keturratis

TGB
Pristatymas 1-15 d.d.
10 709,10 € 11 899,00 € -10%
Su PVM

TGB įkurta 1978 metais, specializuojasi keturračių , motorolerių  variklių  gamyboje. Turėdami keletą dešimtmečių gamybos patirties, TGB teikia aukšto lygio produktus visame pasaulyje. Populiariausi TGB keturračiai yra universalūs su nepriklausoma priekine ir galine pakaba, galingi EFI varikliai, moderni konstrukcija ir patrauklus dizainas.

Suteikiama 24 mėn. gamintojo garantija.

 

TGB BLADE 1000 LTX LED EPS E5 BLACK keturratis

Variklis

Tipas: SOHC keturių taktų dvigubas cilindras iki V, EFI

Tūris: 997 cm3

Anga x Taktas: Ø 92 x 72,0 mm

Suspaudimo laipsnis: 10,2:1

Galia: 83 AG (60,9 kW) / 6750 aps./min.

Aušinimas: skystis + elektrinis ventiliatorius

Pavaros sistema

Pavara: 2x4 / 4x4, įjungiama elektra

Transmisija: automatinė, CVT variatorius su atbuline eiga ir stovėjimo padėtimi, L/H/N/R/P, stabdymas varikliu

Diferencialo užraktas: priekinėje ir galinėje ašyje, elektrinis valdymas

EPS: elektrinis vairo stiprintuvas su kintamu efektu ir trimis režimais

Važiuoklė

Priekinė pakaba: nepriklausoma, dvigubos A formos 

Galinė pakaba: nepriklausoma, dvigubos A formos 

Priekinė pakaba: EVO skysti amortizatoriai + penkių padėčių reguliuojamas spyruoklių įtempimas

Galinė pakaba: EVO skysti amortizatoriai + penkių padėčių reguliuojamas spyruoklių įtempimas

Priekiniai stabdžiai: 2x hidrauliniai diskai, Ø 230 mm

Galiniai stabdžiai: 2x hidrauliniai diskai

Priekinės padangos: AT26 x 9 - 14

Galinės padangos: AT26 x 11 - 14

Matmenys ir svoriai

Visas ilgis: 2330 mm

Bendras plotis: 1200 mm

Bendras aukštis: 1290 mm

Prošvaisa: 260 mm priekyje / 290 mm gale

Ratų bazė: 1445 mm

Darbinis svoris: 451 kg

Kuro bakas: 23 l

Prietaisai ir apšvietimas

Ekranas: TFT skaitmeninis ekranas su funkcijomis: tachometras, spidometras, maksimalus variklio greitis, didžiausias greitis, vidutinis greitis, 2 dienos odometrai, viso atstumo skaitiklis, dienos odometras, bendras odometras, degalų matuoklis, stiprintuvo režimo ekranas, diagnostikos ir gedimų kodai, valandos

Įspėjamieji žibintai: 4x4 pavara, įjungta pavara, variklio perkaitimas, variklio alyva, posūkių rodikliai, apšvietimas

Apšvietimas: pilnos LED matricos priekiniai žibintai, LED dienos žibintai, LED posūkio signalai, EVO LED galiniai žibintai

Pavara

2x4/4x4 elektrinis pavaros perjungimas su dvigubo fiksavimo diferencialais, trijų režimų kintamasis vairo stiprintuvas, aukščiausios klasės EVO amortizatoriai, šarvuotos stabdžių linijos, patrauklūs 14 colių aliuminio ratai, rankų apsaugos, tvirtas priekinis rėmas, kompozitas bagažo lentynos priekyje ir gale, atskira keleivio sėdynė su atlošu ir griebtuvais, keleivio kojų atramos, 3000 svarų vandeniui atspari gervė, 12 V lizdas, pilnas LED apšvietimas

Galingas V-Twin 1000 EFI variklis

Silný motor V-Twin 1000 EFI

Dviejų cilindrų V-Twin yra vienas didžiausių variklių keturračių pasaulyje. Dėl savo milžiniškos galios ir didelio sukimo momento jis suteikia keturračiui aukščiausios klasės dinamiką ir didžiulę traukos jėgą. Elektroninis įpurškimas garantuoja patikimą paleidimą, švarų degimą ir mažas sąnaudas.

Prailginta važiuoklė

Prodloužený podvozek

Pailginta ratų bazė suteikia pakankamai vietos vairuotojui ir keleiviui ant atskirų sėdynių, o važiuojant įkalnėmis užtikrina geresnį stabilumą. Nepriklausoma visų ratų pakaba, didelė prošvaisa ir važiuoklė su dideliais privažiavimo kampais užtikrina puikų pravažumą sudėtingame reljefe. Dvigubos A formos svirtys, pakabinamos į įvores iš specialios DuPont medžiagos, užtikrina tikslų valdymą, geresnį stabilumą ir ilgą tarnavimo laiką.

Kintamasis vairo stiprintuvas su trimis režimais

Variabilní posilovač řízení se třemi režimy

Elektrinis stiprintuvas su kintamu efektu ir trimis pasirenkamais režimais žymiai sumažina varomąsias jėgas. Tuo pačiu metu stiprintuvas veikia ir kaip vairo amortizatorius. Kai priekinis ratas atsitrenks į akmenį, skylę ar medžio kelmą, smūgis neišmuš vairo iš rankos, nes didžiąją smūgio energijos dalį sugeria stiprintuvas.

4x4 pavara su dviem diferencialais

Pohon 4x4 se dvěma diferenciály

4x4 pavara su dviem elektra užrakinamais diferencialais užtikrina optimalų sukibimą bet kokiomis sąlygomis. Sunkioje vietovėje arba važiuojant greitai, jis leidžia optimaliai sukonfigūruoti pavarą, kad niekas jūsų nenustebintų. Rezultatas – puikus pravažumas visureigiu, malonus važiavimas ir lengvas valdymas.

Diskiniai stabdžiai ant visų ratų

Kotoučové brzdy na všech kolech

Keturi stabdžių diskai su šarvuotais vamzdeliais ir integruotais valdikliais suteikia pasitikėjimo važiuojant su kroviniu arba stumiant savo vairavimo įgūdžius.

Modernus Full-LED apšvietimas

Moderní Full-LED osvětlení

Patrauklūs priekiniai LED matricos priekiniai žibintai turi puikų šviesos srautą ir padidina keturračio motociklo saugos lygį. Priekiniai LED indikatoriai ir dienos žibintai įmontuoti priekiniuose žibintuose. LED technologijos pasižymi dideliu patikimumu ir dideliu šviesos srautu bei mažomis energijos sąnaudomis.

Dinaminiai galiniai blyksniai

Dynamické zadní blikače

Nauji modernūs galiniai LED žibintai užtikrina didesnį matomumą, didesnį saugumą, taip pat turi patrauklią dinaminių posūkių funkciją.

Naujas TFT ekranas

Nový TFT displej

Naujasis spalvotas TFT ekranas su automatiniu dienos ir nakties režimų perjungimu aiškiai rodo važiavimo greitį, skaitmeninį tachometrą, degalų lygį, įjungtą 2WD / 4WD pavarą, stiprintuvo režimą, įjungtą pavarą, aušinimo skysčio temperatūrą ir kelionės odometrą. Be to, ekrane taip pat dabar yra Bluetooth ryšys su mobiliuoju telefonu ir galimybė nustatyti įspėjimą dėl nustatyto greičio.

Turtinga įranga jau bazėje

Bohatá výbava již v základu

TGB Blade 1000 LTX MAX jau siūlo išskirtinai turtingą įrangos komplektą. Yra trijų režimų vairo stiprintuvas, elegantiški 14 colių aliuminio ratai su spalvotais akcentais, rankų apsaugos, tvirtas priekinis buferis, modernūs kompozitiniai laikikliai, keleivio sėdynė su atlošu, griebtuvai keleiviams, Full-LED apšvietimas su dinamiškais galiniais indikatoriais. , 12V lizdas, vilkimo įtaisas ir elektrinė gervė 3000 svarų.

10 Prekės
Nauja prekė

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.