TCX URBAN LINE URBAN vandeniui atsparūs batai batai

TCX Racing line R-S2 EVO sportiniai batai

Pristatymas 1-15 d.d.
389,00 €
Su PVM

Pagal užsakymą 1 - 14 d. d. 

Dydis
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 45

 

Prekės aprašymas

Viršutinė dalis:
mikro pluošto,labai atspari orui ir labai atsparūs nusidėvėjimui įdėklai, su kamšalu priekinėje ir galinėje srityje geresniam komfortui ir lankstumui

Pamušalas:
AIR TECH kvėpuojantis, dvigubo mišinio PU SOFT apsauga čiurnos srityje

Sustiprinimai:
poliuretano blauzdos plokštė su metaliniu tinkleliu, poliuretano sustiprinimas perinantis į padą, karščiui atspari oda

Slaideriai:
keičiami įtin atsparaus lydinio, blauzdos, galinės dalies ir kulkšnies slaideriai

Užsegimas:
užtrauktukas ir Velcro® juosta + elastinis įdėklas geresniam užsegimui užtrauktuku

Vidpadis:
anatominis, įtin lengvas ir kvėpuojantis

Pado vidus:
sustiprintas PP, skirtingo storio

Padas:
žemo profilio, vieno komponento guminis padas su specialia sukimbančia danga

Spalvos:
Balta/Juoda – Raudona/Juoda - Juoda/Grafitinė

Dydžiai:
EU 38 – 49

CE sertifikacija

Metatarsal Control System® turi poliuretano struktūrą su lenkimo tašku čiurnos srityje, kuri laikosi labiau prie pėdos ir suteikia judėjimo laisvę, užtikrinant maksimalią apsaugą nelaimingo atsitikimo atveju. Sistema buvo sukurta siekiant kontroliuoti čiurnos lenkimą aukštyn ir žemyn su dviem sustojimo vietomis, skirtomis užkirsti kelią sąnarių sužalojimui. Saugumo koncepcija dar labiau pabrėžia vidaus poliuretano struktūrą sujungtą su MCS ® sistema apimančią šoninę kojos sritį ir suteikia maksimalią apsaugą.



Šia batų reguliavimo sistema TCX ® tyrimų ir plėtros centras rado geriausią sprendimą suteikiant kiekvienam motociklininkui puikų komfortą, nes sistema gali prisitaikyti prie bet kokios pėdos formos. Sistemą sudaro oro kamera, pagamintą iš anti bakterinio, anti alerginio poliuretano kuris leidžia jums keisti apimtis. Oro kamera yra padalinta į skirtingų storių sritis, skirtas prisitaikyti geriausiu įmanomu būdu, kai pripučiama forma. Todėl, naudojant šią pompą galima palaipsniui pripūsti oro kamerą, reguliuoti pėdos spaudimą. Žalvario ir plieno oro vožtuvas leidžia tiksliai reguliuoti ir visiškai išleisti orą iš kameros, kad būtų lengviau ištraukti koją.



Torsion Control System®  leidžia skersai ir išilgai judėti čiurnai iki tam tikrų ribų, kad išvengti pernelyg didelio sukimo ar užlaužimo. CARBON TECH Torsion Control System® yra evoliucija T.C.S.® sistemoje su anglies puoštu. Pagrindinės jos savybės yra sumažintas bato svoris, geresnis kulkšnies ir kojos mechaninis valdymas ir atsparumas smūgio metu. Naujoji jungtis taip pat pagerino bato lankstumą, padidinta blauzdos ir blauzdos apsauga kuri užtikrina tikslesnį kulkšnies valdymą skersai ir išilgai.



Vidinis užsegimas su raišteliais, kurie įsiūti į pamušalą. Jie užtikrina, kad viršutinė kojos dalis bus tinkamai ir patogiai suveržta važiuojant. Oro kamera prisitaiko pagal koją.



Lengvas užsegimas užtrauktuku.

 

 

Papildoma informacija

Gamintojas TCX
Dydis Nenurodyta
Manufacturer's Suggested Retail Price Nenurodyta
Spalva Balta/juoda
Batų tipas Racing
10 Prekės
Nauja prekė

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.