Handlebar Mount Pro
Handlebar Mount Pro
Handlebar Mount Pro
Handlebar Mount Pro

Handlebar Mount Pro

SP CONNECT
06360399 / 53245
Galime užsakyti
50,83 €
Su PVM

 

Handlebar Mount Pro yra lengvas mobiliojo telefono laikiklis jūsų plento dviračiui. Keičiamos SPC/SPC+ galvutės.

Siekiant kito geriausio laiko, kiekvienas gramas svarbus. Su Handlebar Mount Pro ant lenktyninio dviračio vairo gausite lengvą išmaniojo telefono laikiklį SP ConnectTM telefono dėklui.

Dėl stabilios ir lengvos konstrukcijos, pagamintos iš CNC frezuoto aliuminio, vairas Mount Pro yra puikus sprendimas lenktyniniams dviratininkams, orientuotiems į našumą.

Taigi jūs visada turite savo sportinę programėlę požiūryje ir pritvirtindami mobilųjį telefoną išlaikysite kuo mažesnį svorį.

Matmenys: 52(P) x 73(A) x 55(G) mm. Skersmenims: standartinis ISO 1“ (25,4 mm), negabaritinis MTB ir Dropbar 1 1/4“ (31,8 mm) ir 1 3/8“ (35 mm).

Pristatymo komplektas: 1 × vairo tvirtinimo laikiklis Pro, 1 × galvutė SPC+, 1 × „MicroRail“ šviesos / veiksmo kameros tvirtinimui, 2 × skersmens adapteris ir 1 × vairo tvirtinimo apsauginė plėvelė.

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.