QJMOTOR SRK 125R
QJMOTOR SRK 125R
QJMOTOR SRK 125R
QJMOTOR SRK 125R
QJMOTOR SRK 125R
QJMOTOR SRK 125R
QJMOTOR SRK 125R
QJMOTOR SRK 125R
QJMOTOR SRK 125R

QJMOTOR SRK 125R

QJMOTOR
SRK125R
Galime užsakyti
3 490,00 €
Su PVM
🎉 Moto-Baysport tapo vieninteliai oficialūs atstovai Lietuvoje ir Latvijoje gamintojo QJMOTOR. Šis gamintojas priklauso vienam didžiausiam automobilių ir motociklų koncernui Geely Technology Group, kuris valdo : KEEWAY, BENELLI, VOLVO, LOTUS, ASTON MARTIN ir daugelį kitų prekinių ženklų. 🎉

 

Specifikacijos:

Variklio tipas: Skysčiu aušinamas vieno cilindro

Paskirstymo tipas: DOHC / 4 vožtuvai

Variklio tūris: 125 cc

Anga x taktas: 54,0 mm x 54,5 mm

Variklio galia: 11 kW (15 AG) esant 9500 aps./min

Sukimo momentas: 12,1 Nm esant 7000 aps./min

Mišinio paruošimas: Elektroninis kuro įpurškimas

Starteris: Elektrinis starteris

Sankaba / valdymas: Daugiaplokštė šlapia sankaba / trosas

Pavarų dėžė / transmisija: 6 greičių / antrinė grandinės transmisija

Emisijos standartas: Euro 5

Triukšmas stovint: 86 dB

CO2 emisija: 58 g/km

Kuras: E5 / E10 benzinas

Maksimalus greitis: 130 km/val

Važiuoklės konstrukcija: Vamzdinis rėmas / sūpynės - profilis

Priekinė pakaba: Apversta šakė

Galinė pakaba: Vienas centrinis duslintuvas

Priekiniai stabdžiai su ABS: Vieno disko stabdys 260 mm / ABS

Galinis stabdys su ABS: Vieno disko stabdys 240 mm / ABS

Priekinė padanga: 100/80/17 / bekamerė

Galinė padanga: 130/70/17 / bekamerė

Matmenys: 1970 mm / 785 mm / 1070 mm

Ratų bazė: 1360 mm

Sėdynės aukštis: 785 mm

Kuro bako talpa: 12,5 litro

Svoris: 160 kg (su visais skysčiais, kuru ir akumuliatoriumi)

SRK 125R – supersportas jauniems vairuotojams

Iki smulkmenų sportiškas dizainas SRK 125R yra supersportas jauniems motociklininkams. Tai motociklas su galingu varikliu, kompaktiška važiuokle, nepriekaištinga ergonomika, sportiška sėdyne ir vikriu valdymu. Agresyvus stilius derinamas su pažangiomis technologijomis ir kokybiškais komponentais. SRK 125R siūlo maksimalų važiavimo malonumą, nesvarbu, ar važiuojate intensyviame miesto eisme ar vingiuotais kaimo keliais...

Galingas keturtaktis 125 cm3 tūrio variklis

Keturtaktis 125 kubinių centimetrų darbinio tūrio variklis atitinka Euro 5 emisijos standartą ir užtikrina 11 kW (15 AG) maksimalią galią. SRK 125 R greitai įsibėgėja kiekviename posūkyje ir leidžia greitai važiuoti mieste ir rajonuose. Smulkus elektroninis įpurškimas užtikrina tikslų variklio atsaką ir mažas degalų sąnaudas.

Stabdžių sistema su ABS ir ,,skylėtais" diskais

Galinga diskinių stabdžių sistema su elektronine ABS priekyje ir gale užtikrina tikslią stabdymo galią ir saugų valdymą. Specialios formos stabdžių diskai su skylėmis užtikrina optimalų šilumos išsklaidymą ir ilgą tarnavimo laiką.

Spalvotas 5 colių TFT skydelis su padangų slėgio ir temperatūros jutikliais bei navigacija

5" spalvotas TFT ekranas rodo daug informacijos, o dabar ir padangų slėgį bei temperatūrą dėka jutiklių, kuriuos šis motociklas turi ratuose. TFT skydelis puikiai skaitomas bet kokiu oru, nes yra įrengtas automatinis ryškumo reguliavimas. Be to, jis turi galimybę prisijungti prie vairuotojo mobiliojo telefono, šalia TFT skydelio taip pat yra USB lizdas, skirtas įkrauti jūsų elektroninius įrenginius.

Kokybiška, sportiška išmetimo sistema

Aukštos kokybės išmetimo sistema su nerūdijančio plieno galiniu duslintuvu pasižymi ne tik puikiu garsu, bet ir užtikrina maksimalų pagreitį bei mažą CO2 emisiją dėl tobulos koordinacijos su elektronine variklio valdymo sistema.

Modernus Full LED apšvietimas ir agresyvi išvaizda

Šiuolaikinė pagrindinio priekinio, posūkio ir galinių žibintų LED apšvietimo technologija yra lengvai prižiūrima ir užtikrina optimalų matomumą bei puikiai apšviestą kelią prieblandoje ir tamsoje.

Aukščiausios kokybės bazinė įranga – USB lizdas

USB lizdas yra integruotas ant vairo šalia LCD skydelio. Jį galite naudoti, pavyzdžiui, įkrauti mobilųjį telefoną arba prijungti prie jo navigacijos įrenginį. Žinoma, šis praktiškas originalus USB lizdas turi ir vandeniui atsparų guminį dangtelį.

Minimalistinis dizainas – agresyvi išvaizda

Motociklo galinės dalies dizainas ir po sėdyne esantis plastikas atitinka visą motociklą – tai yra minimalistinių formų ir galinio apšvietimo bei mirksukų LED technologija.

Kokybiška važiuoklė – apversta šakė ir lengvas vamzdinis rėmas

SRK 125R važiuoklę sudaro plieninis rėmas, kuriame dera mažas svoris ir didelis tvirtumas, kuris daug kartų viršija reikalavimus, keliamus važiuojant motociklą veikiančioms jėgoms valdyti. Rezultatas – tvirtas pojūtis važiuojant SRK 125R ir sportiškas šio motociklo charakteris. Kartu su apversta teleskopine priekine šake ši važiuoklė pasižymi ne tik sportiškomis, bet ir patogiomis vairavimo savybėmis.

Kokybiškas darbas, kuris jus nustebins

SRK 125R, kaip ir kiti mūsų modeliai, yra malonaus ir neįkyraus dizaino. Tačiau tai, kas jus maloniai nustebins, yra gražus darbas ir gražios detalės, kurios sudaro visumą. Pavadinkime, pavyzdžiui, tikrai gražų, išskirtinį dažymą. Juodai lakuotas rėmas, auksinės spalvos apverstomis šakėmis ir išmetimas, kur nėra didžiulio katalizatoriaus, taip pat turi grakštų efektą. Galiausiai, paminėkime, pavyzdžiui, neįprastą prietaisų skydelio dizainą – visa tai naujasis SRK 125R!

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.