QJMOTOR SRT800S 2024
QJMOTOR SRT800S 2024
QJMOTOR SRT800S 2024
QJMOTOR SRT800S 2024
QJMOTOR SRT800S 2024
QJMOTOR SRT800S 2024
QJMOTOR SRT800S 2024
QJMOTOR SRT800S 2024
QJMOTOR SRT800S 2024
QJMOTOR SRT800S 2024
QJMOTOR SRT800S 2024
QJMOTOR SRT800S 2024
QJMOTOR SRT800S 2024
QJMOTOR SRT800S 2024
QJMOTOR SRT800S 2024
QJMOTOR SRT800S 2024

QJMOTOR SRT800S 2024

QJMOTOR
2024 SRT800S
Turime sandėlyje
7 600,00 €
Su PVM
🎉 Moto-Baysport tapo vieninteliai oficialūs atstovai Lietuvoje ir Latvijoje gamintojo QJMOTOR. Šis gamintojas priklauso vienam didžiausiam automobilių ir motociklų koncernui Geely Technology Group, kuris valdo : KEEWAY, BENELLI, VOLVO, LOTUS, ASTON MARTIN ir daugelį kitų prekinių ženklų. 🎉

 

Specifikacijos:

Variklio tipas: 2 cilindrų eilinis variklis, aušinamas skysčiu

Paskirstymo tipas: DOHC, 8 vožtuvai

Variklio tūris: 799 cc

Anga x taktas: 88,0 mm x 65,7 mm

Variklio galia: 68,0 kW (92,5 AG) esant 9000 aps./min

Sukimo momentas: 77 Nm esant 8000 aps./min

Mišinio paruošimas: Elektrinis kuro įpurškimas

Starteris: Elektrinis starteris

Sankaba / valdymas: Daugiaplokštė šlapia sankaba, trosas

Pavarų dėžė / transmisija:6 greičių / antrinė grandinės transmisija

Emisijos standartas: Euro 5

Kuro sąnaudos: 4,7 litro/100km

Kuras: E5 / E10 benzinas

Maksimalus greitis: 200 km/h

Važiuoklės konstrukcija: Vamzdinis rėmas / svyravimo svirtis aliuminio profilis

Priekinė pakaba: Apversta šakė, alyvos amortizacija

Galinė pakaba: Reguliuojama pakaba, suspaudimas ir atšokimas

Priekinė padanga: 120/70-ZR17 / Pirelli Angel GT (be kamerų)

Galinė padanga: 180/55-ZR17 / Pirelli Angel GT (be kamerų)

Priekiniai stabdžiai: ABS 2x Brembo radialiniai diskiniai stabdžiai 320 mm

ABS galiniai stabdžiai: Brembo vieno diskinis stabdys 260 mm

Motociklo matmenys: 2 260 mm / 950 mm / 1 405 mm

Ratų bazė: 1540 mm

Sėdynės aukštis: 810 mm

Kuro bako talpa: 24 litrai

Svoris: 257 kg (su visais skysčiais, kuru ir akumuliatoriumi)

SRT 800S (92,5 AG) – naujasis QJMotor flagmanas

Suteikiame savo klientams – motociklininkams tai, kas geriausia. QJMotor gamykla vadovaujasi šia filosofiją. Naujasis SRT 800SX yra bene tipiškiausias pavyzdys, nes mūsų įmonės flagmanas gavo naują ir dar galingesnį variklį, turtingesnę įrangą ir naują išvaizdą, pakeldamas kartelę šioje kategorijoje dar aukščiau! Jis gali pasigirti 92,5 arklio galiomis ir dideliu kuro baku, kuriame telpa 24 litrai benzino. Kuris kartu su mažomis sąnaudomis užtikrina tikrai ilgą atstumą, kuris tikrai tinka kiekvienam nuotykių ieškotojui ant dviejų ratų...

SRT 800S variklis – daugiau tūrio (799 cc) ir daugiau galios (92,5 AG)

SRT 800S širdis yra dviejų cilindrų eilėje esantis 799 cm3 tūrio variklis su 8 vožtuvų technologija ir DOHC paskirstymu. Alkūninis velenas, turintis ilgiausią eigą kategorijoje (65,7 mm), suteikia varikliui ypač dinamines charakteristikas, jo galia siekia 92,5 AG esant 9000 aps./min., o sukimo momentą – 77 Nm esant 8000 aps./min. Žinoma, kiekvienas QJMotor motociklas taip pat turi puikų garsą, sklindantį iš išmetimo. Tiksliai sureguliavus degalų įpurškimą, kombinuotos sąnaudos pasiekė 4,7 litro 100 km ribą!

Aukščiausios kokybės stabdžių sistema iš BREMBO

SRT 800S priekinius ir galinius stabdžių suportus tiekia žinomas prekės ženklas BREMBO. Stabdžiai taip pat aprūpinti BOSCH ABS sistema. Radialiniai priekiniai stabdžių suportai kartu su radialine priekiniu stabdžių pompa ir didelio skersmens diskais priekyje ir gale užtikrina saugų sustojimą net ir pilnai pakrautam motociklui bet kokioje vairavimo situacijoje. Du 320 mm skersmens stabdžių diskai priekyje ir vienas 260 mm gale užtikrina tiksliai išmatuotą, tačiau galingą stabdymo efektyvumą.

Tiksliai veikianti MARZOCCHI važiuoklė

Važiuoklėje su dideliais amortizatoriais sumontuotos tikrai aukštos kokybės šakės ir galinis centrinis amortizatorius iš žinomo prekės ženklo MARZOCCHI, kurį galbūt žinote iš kai kurių Europos motociklų (pavyzdžiui, Ducati ar KTM). Priekinė apversta (aukštyn kojomis) šakė ir galinis centrinis amortizatorius nedelsiant ir tiksliai reaguoja į esamus reljefo nelygumus ir užtikrina lengvą bei tikslų valdymą. SRT 800S maloniai nustebins savo vairavimo savybėmis važiuojant lengvai vienam vairuotojui, taip pat pakrautam bagažu ir su keleiviu. „Marzocchi“ amortizatoriai užtikrina komforto ir valdymo pusiausvyrą, nesvarbu, kokioje vietovėje važiuoja SRT 800S.

24 litrų bakas su gražia dažų apdaila

SRT 800S bake telpa 24 litrai degalų, o jo išlyginta konstrukcija sukurta taip, kad vairuotojui būtų pakankamai vietos kojoms ir užtikrina reikiamą šlaunų atramą, kad būtų galima geriau valdyti motociklą. Naujoji grafika suteikia dinamišką išvaizdą, suteikdama SRT 800S individualų dizainą ir išvaizdą. Kartu su mažomis degalų sąnaudomis toks didelis bakas leis jums nuvažiuoti tikrai ilgą atstumą, kuris tinka visiems keliautojams ir nuotykių ieškotojams ant dviejų ratų.

Spalvotas 7 colių TFT skydelis su padangų slėgio ir temperatūros jutikliais bei USB jungtimi

Didelis 7 colių spalvotas TFT ekranas rodo daug informacijos, o dabar ir padangų slėgį bei temperatūrą dėl jutiklių, kuriuos šis motociklas turi ratuose. TFT skydelis puikiai skaitomas bet kokiu oru, nes yra įrengtas automatinis ryškumo reguliavimas ir taip pat turi dieninį ir naktinį režimus. Be to, jis turi galimybę prisijungti prie vairuotojo mobiliojo telefono su galimybe rodyti esamą srautą  taip pat leidžia atspindėti jūsų mobiliojo telefono ekraną. USB jungtis po skydeliu ant vairo elektroniniams prietaisams įkrauti.

Originalių aliuminio lagaminų komplektas (perkama atskirai)

SRT 800S galima užsisakyti ir kokybišką originalų rakinamų aliuminio bagažinių komplektą. Viršutinį dėklą ir šoninius dėklus galima nuimti keliais paprastais veiksmais ir pasiūlyti pakankamai vietos saugykla kiekvienai jūsų kelionei. Viršutinis dėklas su 45 litrų laikymo vieta ir dvi šoninės 37 ir 30 litrų daiktadėžės suteikia pakankamai vietos jūsų kelionių įrangai.

Šiuolaikinė LED apšvietimo technologija

Šiuolaikinę LED apšvietimo technologiją nuo pagrindinio priekinio žibinto iki posūkio žibintų iki galinių žibintų lengva prižiūrėti ir užtikrina optimalų matomumą bei puikų motociklo apšvietimą esant silpnam apšvietimui ir visiškoje tamsoje.

Pirelli Angel GT padangos

Šios padangos idealiai tinka keliautojams. Jos taip pat puikiai tinka ilgoms kelionėms su pilnai pakrautu motociklu. Jis užtikrina maksimalų saugumą šlapiame kelyje, stabilumą ir daugybę patogių nuvažiuotų kilometrų. Pirelli Angel GT yra sportinės padangos, kurios žymiai padidina sukibimą su šlapia danga ir valdymą, palyginti su konkurentais, ir, kas dar svarbiau, gali išlaikyti aukštą šių savybių lygį laikui bėgant.

Šildoma sėdynė ir rankenos

Šildomos rankenos ir šildoma sėdynė, kurios yra standartinės motociklo įrangos dalis, prisideda prie vairuotojo komforto, ypač važiuojant žiemą arba esant žemai temperatūrai ir lietui. Įjungimas ir išjungimas patogiai valdomas ant vairo esančiais valdikliais, todėl norint įjungti šildymą, nebūtina paleisti vairo.

Ergonomika, apsauga ir stilius

Unikali SRT 800S išvaizda išskiria jį iš visų ,,adventure" kategorijos konkurencijos. Su šiuo motociklu tikrai nebūsite nepastebimas ir jis jums patiks, o tai labai svarbu. Priekinių LED žibintų pora, be natūralaus ir plataus spindulio, suteikia motociklui agresyvios išvaizdos ir išskirtinio stiliaus, o aerodinaminis organinis stiklas su priekiniu gaubtu saugiai apsaugos vairuotoją nuo vėjo ir oro sąlygų.

Šviečiantys valdikliai ant vairo

Skirtingai nuo konkurentų, SRT 800S taip pat turi praktiškus valdiklius su apšvietimu, kurie tinka pradedantiesiems motociklams, bet taip pat yra praktiški ir patyrusiems motociklininkams. Ergonomiški ir funkciniai valdikliai yra diskretiškai apšviesti mėlyna spalva, todėl juos lengva naudoti važiuojant naktį, o motociklo išvaizdai suteikiamas gražus stilius. Naudodami šiuos valdiklius galite lengvai pasirinkti TFT skydelio funkcijas, todėl jums nereikės atitraukti rankų nuo vairo jokioje situacijoje. Taigi galite visiškai valdyti savo motociklą ne tik dieną, bet ir važiuodami tamsoje naktį.

Šildomos rankenos su sustiprintomis apsaugomis

Šildomas rankenas apjuosia apsaugos iš aliuminio armavimo konstrukcijos. Jos visiškai apsaugo motociklininko rankas nuo vėjo, kritimo ir atsitrenkimo į bet kokias kliūtis reljefe. Šildomos rankenos taip pat yra standartinės, o stabdžių ir sankabos svirtis, žinoma, yra reguliuojamos.

Standartiškai patvarus kritimo rėmas

Aukštos kokybės, labai patvarus kritimo rėmas, esantis aplink variklį, yra sumontuotas ant sustiprintų pakabos taškus pagrindiniame motociklo rėme ir taip apsaugo variklį bei gaubto dalis, jei motociklas netikėtai nukristų ant šono.

Tvirtas bagažo laikiklis (plokštė) standartinėje komplektacijoje

Dalis SRT 800S gamyklinės įrangos taip pat yra tvirtas laikiklis (lėkštė), kuris dėl didelio ploto ir patvarios konstrukcijos gali patogiai sutalpinti Jūsų kelionės bagažą.

Aukščiausios kokybės bazinė įranga – USB lizdas

USB lizdas yra integruotas ant vairo prie pat uždegimo. Galite naudoti jį, pavyzdžiui, įkrauti mobilųjį telefoną arba prijungti prie jo navigacijos sistemą. Žinoma, šis praktiškas originalus USB lizdas turi ir vandeniui atsparų guminį dangtelį.

10 Prekės

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.