QJMOTOR SVT650X v2
QJMOTOR SVT650X v2
QJMOTOR SVT650X v2
QJMOTOR SVT650X v2
QJMOTOR SVT650X v2
QJMOTOR SVT650X v2
QJMOTOR SVT650X v2
QJMOTOR SVT650X v2
QJMOTOR SVT650X v2
QJMOTOR SVT650X v2
QJMOTOR SVT650X v2
QJMOTOR SVT650X v2
QJMOTOR SVT650X v2
QJMOTOR SVT650X v2
QJMOTOR SVT650X v2

QJMOTOR SVT650X v2

QJMOTOR
SRT650X
Turime sandėlyje
7 150,00 €
Su PVM
🎉 Moto-Baysport tapo vieninteliai oficialūs atstovai Lietuvoje ir Latvijoje gamintojo QJMOTOR. Šis gamintojas priklauso vienam didžiausiam automobilių ir motociklų koncernui Geely Technology Group, kuris valdo : KEEWAY, BENELLI, VOLVO, LOTUS, ASTON MARTIN ir daugelį kitų prekinių ženklų. 🎉

 

Specifikacijos

Variklio tipas: 2 cilindrų V formos variklis, aušinamas skysčiu

Variklio tipas: DOHC, 8 vožtuvai / 90 laipsnių cilindro kampas

Variklio tūris: 645 cc

Anga x taktas: 81,0 mm x 62,6 mm

Variklio galia: 56,8 kW (76,2 AG) esant 9000 aps./min

Sukimo momentas: 65 Nm esant 8000 aps./min

Mišinio paruošimas: Elektrinis kuro įpurškimas

Starteris: Elektrinis starteris

Sankaba / valdymas: Daugiaplokštė šlapia sankaba, hidraulinė

Pavarų dėžė / transmisija: 6 greičių / antrinė grandinės transmisija

Emisijos norma: Euro 5

Kuras: E5 / E10 benzinas

Maksimalus greitis: 200 km/h

Važiuoklės konstrukcija: Vamzdinis rėmas / svyravimo svirtis aliuminio profilis

Priekinė pakaba: Apversta šakė, alyvos amortizacija

Galinė pakaba: Monoshock (reguliuojamas)

Priekinė padanga: 110/80R-19 Metzeler Tourance (be kamerų)

Galinė padanga: 150/70R-17 Metzeler Tourance (be kamerų)

Priekiniai stabdžiai ABS: 2x Brembo radialiniai diskiniai stabdžiai 320 mm

ABS galiniai stabdžiai:  Brembo vieno diskinis stabdys 260 mm

Matmenys: 2 270 mm / 950 mm / 1 405 mm

Ratų bazė: 1 505 mm

Sėdynės aukštis: 795 mm

Kuro bako talpa: 20 litrų

Svoris: 236 kg (su visais skysčiais, kuru ir akumuliatoriumi)

SVT 650X – galingiausias ,,adventure" savo klasėje

Patirkite Dakarą patys su šiuo labai tvirtu ir galingu ,,adventure" tipo motociklu! Kaip įprasta QJMotor, galite įsigyti SVT 650 X su turtinga kelionine įranga – pavyzdžiui, šildomomis rankenomis, vairuotojo sėdyne, sustiprintomis originaliomis pūslėmis, USB lizdu ir spalvingu 7 lizdų TFT prietaisų skydeliu su slėgio rodmenimis. abiejose padangose! Visa tai puikiai papildo puikus variklis, kokybiška važiuoklė. Bosch Brembo stabdžiai ir ABS yra savaime suprantamas dalykas.

Dviejų cilindrų V formos variklis su 76 arklio galiomis

SVT 650X varomas dviejų cilindrų V formos varikliu, kuris su maksimalia 76,2 AG galia esant 9000 aps./min. yra galingiausias šioje kategorijoje. Maksimali sukimo momento vertė yra 65 Nm esant 8000 apsisukimų. Žinoma, kaip ir kitų QJMotor motociklų, garsas yra puikus. Dėl sudėtingos įpurškimo sistemos vidutinės degalų sąnaudos išlieka labai mažos.

Dinamiška išvaizda ir puiki vairuotojo apsauga

Ergonomiška priekinė SVT 650 X dalis pasižymi vertikaliu dviejų LED priekinių žibintų išdėstymu ir įspūdingu gaubto dizainu, kuris išlaiko siaurą motociklo siluetą ir suteikia puikią vairuotojo apsaugą dėl standartiškai įtraukto lengvai reguliuojamo organinio stiklo. Vairas su kintamu skerspjūviu sukuria natūralų kampą motociklininko rankoms ir taip patogią važiavimo padėtį.

Spalvotas 7 colių TFT skydelis su padangų slėgio ir temperatūros jutikliais bei USB jungtimi

Didelis 7 colių spalvotas TFT ekranas rodo daug informacijos, o dabar ir padangų slėgį bei temperatūrą dėl jutiklių, kuriuos šis motociklas turi ratuose. TFT skydelis puikiai skaitomas bet kokiu oru, nes yra įrengtas automatinis ryškumo reguliavimas ir taip pat turi dieninį ir naktinį režimą Be to, jis turi galimybę prisijungti prie vairuotojo mobiliojo telefono su galimybe rodyti esamą srautą arba taip pat leidžia atspindėti savo mobiliojo telefono ekraną. USB jungtis ant vairo elektroniniams prietaisams įkrauti.

Brembo stabdžiai, kokybiška Bosch ABS ir reguliuojama pakaba

SVT 650 X važiuoklė siūlo platų funkcionalumo ir saugos paketą. Stabdžiai susideda iš dviejų 320 mm diskų priekyje su radialiniais keturių stūmoklių suportais iš Brembo ir 260 mm disko gale su vieno stūmoklio apkaba, veikiančiu kartu su sudėtinga dviejų kanalų 9,1 MB ABS sistema iš Bosch. 43 mm. Apversta šakė siūlo išankstinės apkrovos ir atšokimo amortizavimo reguliavimus ir užtikrina 145 mm eigos sklandų važiavimą bet kokioje vietovėje ir komfortą važiuojant didesniu greičiu. Galinis amortizatorius reguliuojamas pagal spyruoklių išankstinį įtempimą.

Patogi ir šildoma sėdynė

Vairuotojo sėdynė yra šildoma, tikrai erdvi ir ergonomiškai geros formos. Be to, ji įsodiną vairuotoją į motociklo „vidų“, o tai reiškia, kad vairuotojas yra apsaugotas nuo oro sąlygų ir visa tai maksimaliai komfortiškai. Vairuotojo sėdynės aukštis lygus 850 mm, o atskira keleivio sėdynė yra šiek tiek aukštesnėje padėtyje, kad būtų teisingas ir patogus atstumas tarp keleivio kojų ir jo kojų atramų.

Šildomos rankenos su sustiprintomis apsaugomis

Šildomos rankenos apjuosia apsauga aliuminio armavimo strypu, visiškai apsaugodamas motociklininko rankas nuo vėjo, kritimo ir atsitrenkimo į bet kokias kliūtis. Šildomos rankenos taip pat yra standartinės, o stabdžių ir sankabos svirtys yra reguliuojamos.

Tvirtas aliuminio laikiklis (plokštės)

Gamyklinėje SVT 650 X komplektacijoje taip pat yra aliuminio laikiklis, kuris dėl didelio ploto ir tvirtos konstrukcijos patogiai laiko jūsų bagažą.

Kokybiškas darbas, kuris jus nustebins

SVT 650 X, kaip ir kiti mūsų modeliai, turi malonų ir neįkyrų dizainą. Tačiau tai, kas jus maloniai nustebins, yra gražus darbas ir gražios detalės, kurios sudaro visumą. Pavyzdžiui, įvardinkime patogią šildomą sėdynę, kuri kituose prekės ženkluose būtų ne standartinė, o papildomas priedas. Visa motociklo konstrukcija atrodo grakščiai, o motociklo dažai tikrai gražūs. Taip pat paminėsime, pavyzdžiui, neįprastą kabinos dizainą su valdikliais ant vairo – visa tai yra serijinis SVT 650 X!

Šiuolaikinė LED apšvietimo technologija

Šiuolaikinė pagrindinio priekinio, posūkio ir galinių žibintų LED apšvietimo technologija yra lengvai prižiūrima ir užtikrina optimalų matomumą bei nepriekaištingą transporto priemonės apšvietimą tiek tamsiu paros metu, tiek tamsoje.

Šviečiantys valdikliai ant vairo

Skirtingai nei daugumoje motociklų , SVT 650 X taip pat turi praktiškus apšviestus valdiklius ant kairiojo ir dešiniojo vairo, kuris tinka pradedantiesiems motociklams, bet taip pat yra praktiškas patyrusiems vairuotojams. Su šiais apšviestais valdikliais visas motociklo funkcijas (įskaitant prietaisų skydelį) galima lengvai valdyti paprastu piršto prisilietimu. Taigi galite visiškai valdyti savo motociklą dieną, bet ir važiuodami tamsoje naktį.

Paprastas ir įspūdingas dizainas

Galinė SVT 650 X dalis žavi tiek maloniomis linijomis, tiek minimalistiniu dizainu, tiek neįprastu apverstos U raidės formos LED apšvietimu, suteikiančiu išskirtinę išvaizdą. Kitas dinamiškas elementas yra keleivio rankenos abiejose viršutinio dėklo plokštės pusėse. Visa tai suteikia šiam motociklui sportiško charakterio.

Metzeler Tourance padangos

Metzeler Tourance universalios padangos buvo sukurtos ir skirtos dideliems šiuolaikiniams motociklams, skirtiems važiuoti keliu ir bekele. Patobulinta rėmo konstrukcija geresniam stabilumui važiuojant didesniu greičiu ir atsparumu motociklo bangavimui, idealiai tinka ilgoms kelionėms. Dėl modifikuoto protektoriaus mišinio puikus ilgo naudojimo ir puikaus sukibimo derinys net važiuojant lengvu reljefu. Puikus sukibimas su lengvu ir tiksliu vairavimu leidžia lengviau valdyti motociklą bet kokiomis oro sąlygomis.

Aukščiausios kokybės bazinė įranga – USB lizdas

USB lizdas yra integruotas ant vairo prie pat uždegimo. Galite naudoti jį, pavyzdžiui, įkrauti mobilųjį telefoną arba prijungti prie jo navigacijos sistemą. Žinoma, šis praktiškas originalus USB lizdas turi ir vandeniui atsparų guminį dangtelį.

10 Prekės

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.