QJMOTOR SRT550X
QJMOTOR SRT550X
QJMOTOR SRT550X
QJMOTOR SRT550X
QJMOTOR SRT550X

QJMOTOR SRT550X

QJMOTOR
SRT550X
Turime sandėlyje
6 050,00 €
Su PVM
🎉 Moto-Baysport tapo vieninteliai oficialūs atstovai Lietuvoje ir Latvijoje gamintojo QJMOTOR. Šis gamintojas priklauso vienam didžiausiam automobilių ir motociklų koncernui Geely Technology Group, kuris valdo : KEEWAY, BENELLI, VOLVO, LOTUS, ASTON MARTIN ir daugelį kitų prekinių ženklų. 🎉

 

Specifikacijos

VARIKLIO TIPAS: 8V, DOHC, eilėje dviejų cilindrų, aušinamas skysčiu

ANGA x TAKTAS: 70,5 x 71 mm

VARIKLIO TŪRIS: 554 cm3

GALIA:35 kW (47,5 AG) / 7500 aps./min

SUKIMO MOMENTAS: 51 Nm / 5500 aps./min

DEGALŲ SISTEMA: Elektrinis kuro įpurškimas

STARTERIS: Elektrinis

SANKABA: Šlapia, daugiaplokštė

TRANSMISIJA: 6 pavaros

VAŽIUOKLĖ

PRIEKINĖ PAKABA: Apversta šakė

GALINĖ PAKABA: Centrinė skersinė svirtis

PRIEKINĖ PADANGA: 110/80 – 19 | be kameros

GALINĖ PADANGA: 150/60-17 | be kameros

PRIEKINIAI STABDŽIAI: Dvigubas 320 mm diskas su ABS

GALINIAI STABDŽIAI: Diskas 260mm su ABS

MATMENYS

ILGIS x PLOTIS x AUKŠTIS: 2220x925x1480mm

RATŲ BAZĖ: 1505 mm

SĖDYNĖS AUKŠTIS: 820 mm

SVORIS: 235 kg (paruošta važiuoti)

KURO BAKAS:19,5 l

SRT 550X yra didelis pagal dydį motociklas, turintis galingą 554cc variklį su labai maloniu garsu. Šio modelio greitis yra 130-135 km/h, o tai kartu su gera apsauga nuo vėjo užtikrina aukštą kelionės komfortą. Nesvarbu, ar tai kasdienė kelionė į darbą, ar ilgos atostogų kelionės – SRT 550 X suteiks jums nepamirštamų įspūdžių.

VARIKLIS

Galingas, dviejų cilindrų, eilėje, skysčiu aušinamas 554 cm3 variklis pasižymi labai geru važiavimo sklandumu ir puikiu garsu.

STABDŽIAI

Stabdžių sistema aprūpinta Bosch ABS ir efektyviais diskiniais stabdžiais. Du 320 mm skersmens stabdžių diskai priekyje užtikrina tinkamą ir tiksliai dozuotą stabdymo jėgą.

LED APŠVIETIMAS

Pilnas LED apšvietimas užtikrina optimalų matomumą prieblandoje ir tamsoje.

IŠMETIMAS

Du viename išmetimas su aukštai sumontuotu duslintuvu suteikia išskirtinę visureigio motociklo išvaizdą ir malonų garsą.

EKRANAS

Ryškus, modernus, 4 skaitmenų LCD ekranas aiškiai rodo esamą greitį, apsukas, odometrą, degalų bako turinį, važiavimo laiką, taip pat yra pavarų indikatorius.

PAKABA

Aukštos kokybės, alyva slopintos, apverstos priekinės šakės ir centrinis galinis amortizatorius tiksliai reaguoja į nelygų reljefą ir kelio dangą.

PRIEDAI

Į standartinę šio modelio įrangą įeina sustiprintos rankų apsaugos. Avariniai strypai, sumontuoti sustiprintuose pagrindinio rėmo taškuose, efektyviai apsaugo variklį ir gaubtus apsivertus.

RATAI

SRT 550X standartiškai komplektuojamas su išoriniais stipinais ratais, kurie leidžia naudoti bekameres padangas. Universalios Metzeler padangos taip pat idealiai tinka kelionėms neasfaltuotu reljefu.

SĖDYNĖ

Šildoma vairuotojo sėdynė su šildomomis rankenomis užtikrina maksimalų komfortą keliaujant šaltomis dienomis.

10 Prekės

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.