SEGWAY FUGLEMAN UT10 CREW E, T1B,...

SEGWAY FUGLEMAN UT10 CREW E, T1B, WHITE/RED

SEGWAY
Galime užsakyti
18 749,00 €
Su PVM

Naujoji šešiavietė UTV nustato visiškai naują darbo ir poilsio standartą. „Fugleman UT10 Crew“ sujungia našumą, patikimumą, pažangiausias technologijas, nuostabų darbinį pajėgumą ir aukštą komfortą. Dėl puikių vilkimo galimybių kiekvienas darbas tampa lengvesnis ir efektyvesnis.

 

Specifikacijos

Variklis

Tipas: keturių taktų DOHC dviejų cilindrų
Darbinis tūris: 1000 ccm
Galia: 105 AG
Sukimo momentas: 93.5 Nm
Degalų sistema: elektroninis degalų įpurškimas (EFI)
Aušinimas:

skysčiu ir alyva + alyva aušinami stūmokliai

Pavarų sistema

Visų varančiųjų ratų pavara: 2x4 / 4x4, perjungiama elektra
Pavarų dėžė: automatinė P/R/N/L/H - CVTech - pagaminta Kanadoje
Variklio stabdys: taip
Priekinis diferencialas: elektra blokuojamas

Važiuoklė

Rėmas: didelio atsparumo chromo ir molibdeno plieno rėmas
Sėdimų vietų skaičius: 6
Vairo stiprintuvas: elektrinis automatinis su galimybe reguliuoti intensyvumą mobiliojoje programėlėje
Važiuoklės: nepriklausoma, dvigubos A formos svirtys
Pakaba: hidrauliniai amortizatoriai, reguliuojama spyruoklių išankstinė įkrova
Eiga: 280 mm priekyje / 270 mm gale
Stabdžiai: 4x hidrauliniai diskiniai stabdžiai
Ratai: 14 colių aliuminio ratlankiai
Padangos:

27x9-14 priekyje / 27x11-14 gale

Matmenys ir svoris

Bendras ilgis: 3975 mm
Bendras plotis: 1625 mm
Bendras aukštis: 1960 mm
Prošvaisa: 320 mm
Ratų bazė: 2985 mm
Traukos galia: 1836 kg
Platforma: sulankstomas (1200 x 865 x 290 mm)
Keliamoji galia: 450 kg (off-road)
Masė: 930 kg
Degalų bakas: 45 l

Pridedama įranga

Elektrinė gervė (4500 svarų), išmanusis elektrinis vairo stiprintuvas, vilkimo kablys, reguliuojamas vairas, anatominės formos sėdynės, 3 taškų diržai, priekinis apsauginis rėmas, galinis apsauginis rėmas, didelis sulankstomas korpusas, 14 col. aliuminio diskai, 27 col. padangos

Erdvus salonas

Erdvus salonas

Erdviame salone ant patogių sėdynių gali susėsti iki 6 žmonių, čia daug vietos kojoms ir daiktams. Visiškai plastikinės „Limited“ versijos durys padidina keleivių saugumą ir komfortą.

Daiktadėžės po sėdynėmis

Daiktadėžės po sėdynėmis

Po priekinėmis ir galinėmis sėdynėmis yra praktiškos daiktadėžės, kurių bendra talpa siekia beveik 40 litrų. Be to, šias daiktadėžes lengva išimti, todėl galite jas pasiimti su savimi, kur tik jų reikia.

Galingas dviejų cilindrų variklis

Galingas dviejų cilindrų variklis

„UT10 Crew“ varoma patikimu 1000 cm3 tūrio skysčiu aušinamu dviejų cilindrų DOHC varikliu. Galinti išvystyti 105 AG, naujoji „Fugleman Crew“ yra pasirengusi susidoroti su sunkiausiomis užduotimis.

Alyva aušinami stūmokliai

Alyva aušinami stūmokliai

Du purkštukai iš apačios į kiekvieno stūmoklio pagrindą purškia alyvos srautą ir veiksmingai jį aušina. Tai užtikrina išskirtinį variklio patikimumą ir efektyvumą.

Dvigubas aušinimas

Dvigubas aušinimas

Dėl dvigubo aušinimo atskirais vandens ir alyvos aušintuvais variklis nuolat veikia optimaliomis sąlygomis net esant ekstremaliai temperatūrai.

Ateitis šiandien

Ateitis šiandien

„Fugleman Crew“ užtikrina revoliucinį jungiamumą. Naudodamiesi Segway Powersports programėle galite nuotoliniu būdu įjungti ir išjungti transporto priemonę, taip pat nustatyti įvairias funkcijas, kad važiuoti „Fugleman“ būtų dar maloniau.

„AirLock“- „Fugleman“ galite įjungti arba išjungti nuotoliniu būdu mobiliuoju telefonu.

Individualūs nustatymai - Išsaugokite skubios pagalbos kontaktinį numerį, o įvykus rimtai avarijai arapvirtus programėlė automatiškai nurodytu telefonui išsiųs SMS žinutę su koordinatėmis.

Automatinis skubios pagalbos skambutis - Palaikykite ryšį su draugais! Neprisijungus pasiekiami žemėlapiai, vietos nustatymas belaidžiu ryšiu ir belaidė telefonija padeda aktyviai mėgautis kelionėmis drauge.

Vairavimo informacija realiuoju laiku - Transporto priemonės duomenys, atstumas iki kelionės tikslo, momentinis sukimo momentas ir galia, vairo stiprintuvo nustatymai, nuvažiuotas atstumas, greičio žurnalas ir kt. – visa tai yra jūsų mobiliajame telefone.

Priekiniai ir galiniai diferencialo blokavimo mechanizmai

Priekiniai ir galiniai diferencialo blokavimo mechanizmai

Esant galimybei pasirinkti 2WD / 4WD režimus ir atskirus priekinius bei galinius diferencialo blokavimo mechanizmus, vienu jungikliu galite maksimaliai padidinti visų keturių ratų sukibimą su kelio danga.

Nepriklausoma pakaba

Nepriklausoma pakaba

Nepriklausoma pakaba su dvigubomis A svirtimis ir priekiniais bei galiniais stabilizatoriais pasižymi 243 mm eiga važiuojant į priekį, o judant atbuline eiga – 269 mm. Turėdama didelę 320 mm prošvaisą, „Fugleman Crew“ gali lengvai susidoroti su nelygiu reljefu.

Pakreipiama platforma

Pakreipiama platforma

Sukurta profesionalams, „Fugleman“ yra įpratusi prie sunkaus darbo. Viską, ko reikia, susidėkite ant didelės platformos. Sumanios detalės apima praktinius tvirtinimo elementus platformos viduje ir galinį buferį, kuris veikia kaip kojų atrama.

Kintamas vairo stiprintuvas

Kintamas vairo stiprintuvas

Kintamas vairo stiprintuvas palengvina vairavimą ir pagerina mašinos valdymą, atsižvelgiant į greitį ir tai, ar įjungtas priekinis blokavimo mechanizmas. Be to, programėlė leidžia lengvai reguliuoti visų trijų režimų efektyvumą.

Aukščiausias komfortas

Aukščiausias komfortas

Padarėme viską, kad užtikrintume maksimalų komfortą. Vairas yra reguliuojamas, vairuotojo sėdynę galima perkelti pirmyn ir atgal, o centrinį atlošą galima nulenkti, taip gaunat dar daugiau funkcionalių galimybių. Ir mes nepamiršome praktiškų puodelių laikiklių.

45 l bakas

45 l bakas

45 litrai yra didelis bakas. Išties didelis. Bake turėdami tiek daug degalų, galite dirbti ir važiuoti toliau, nuolat nesijaudindami dėl degalų papildymo. „Segway Fugleman Crew“ – sukurta realiam pasauliui.

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.