SEGWAY SNARLER AT6 L EPS LIMITED, T3B
SEGWAY SNARLER AT6 L EPS LIMITED, T3B
SEGWAY SNARLER AT6 L EPS LIMITED, T3B
SEGWAY SNARLER AT6 L EPS LIMITED, T3B
SEGWAY SNARLER AT6 L EPS LIMITED, T3B
SEGWAY SNARLER AT6 L EPS LIMITED, T3B
SEGWAY SNARLER AT6 L EPS LIMITED, T3B
SEGWAY SNARLER AT6 L EPS LIMITED, T3B
SEGWAY SNARLER AT6 L EPS LIMITED, T3B
SEGWAY SNARLER AT6 L EPS LIMITED, T3B

SEGWAY SNARLER AT6 L EPS LIMITED, T3B

SEGWAY
Turime sandėlyje
8 190,00 €
Su PVM

„Snarler Limited“ su maksimalia komplektacija ir pailginta važiuokle suteikia daug komforto ir prabangos, taip pat nuostabias eksploatacines savybes ir fenomenalias galimybes bekelėje. Naudodami mobiliąją programėlę su išmaniosiomis funkcijomis galėsite viską puikiai valdyti.

 

Specifikacijos

Variklis

Tipas: keturtaktis vieno cilindro DOHC 
Darbinis tūris: 570 ccm
Našumas: 44 AG
Sukimo momentas: 48 Nm
Degalų sistema: elektroninis degalų įpurškimas (EFI)
Aušinimas: skystis ir alyva, alyva aušinamas stūmoklis

Pavarų sistema

Pavara: 2x4 / 4x4, elektra perjungiama
Transmisija: automatinė CVT, P/R/N/L/H
Variklinis stabdys: taip
Priekinis diferencialas: su elektriniu blokavimo mechanizmu
Galinis diferencialas: su elektriniu blokavimo mechanizmu (kaip nurodyta)
ABS: stabdžių antiblokavimo sistema
Greičio ribotuvas:  taip, veikia nuo 30 km/h ir daugiau

Važiuoklė

Rėmas: itin atsparus chromo ir molibdeno plieninis rėmas, pailginama ratų bazė
Vairo stiprintuvas: elektrinis, kintamo veikimo
Važiuoklės: dvigubos A formos svirtys priekyje ir dvigubos A formos svirtys su stabilizatoriumi gale
Pakaba: visiškai reguliuojamas, su progresyviomis spyruoklėmis, dujiniai-skysčiu užpildyti amortizatoriai su atskiru kanistru (gale)
Eiga: 180 mm priekyje / 210 mm gale
Stabdžiai: hidrauliniai diskiniai
Ratai: 14 col. aliumininiai diskai su „Beadlock“ sistema
Padangos: priekinės 26 x 8–14 / galinės 26 x 10–14
(priimtina: priekinės 25 x8–12 / galinės 25 x 10–12)

Matmenys ir svoris

Bendras ilgis: 2350 mm
Bendras plotis: 1280 mm
Bendras aukštis: 1430 mm
Prošvaisa: 270 mm
Ratų bazė: 1450 mm
Sėdynės aukštis: 930 mm
Svoris be užpildų: 385 kg
Priekinis laikiklis: kompozicinis, su neslystančiu paviršiumi, 40 kg keliamoji galia
Galinis laikiklis: kompozicinis, su neslystančiu paviršiumi, 80 kg keliamoji galia
Degalų bakas: 23 l

Išmanioji valdymo sistema

Išmanioji valdymo sistema: taip (DTU+SDC)
Ekranas: Skaitmeninis LCD ekranas
Smart-Moving App: taip, "Android" ir IOS

Įranga

Elektrinis vairo stiprintuvas, elektrinė gervė, sėdynė su atlošu, vilkimo laikiklis, priekinis ir galinis kompoziciniai laikikliai, skaitmeninis daugiafunkcinis ekranas, ABS stabdžių antiblokavimo sistema, visiškai šviesdiodinis (LED) apšvietimas, priekinis apsauginis rėmas, galinis apsauginis rėmas, šoniniai apsauginiai rėmai, 14 col. aliumininiai ratlankiai su „Beadlock“ sistema, 26 col. padangos, visiškai reguliuojama pakaba su progresyviomis ritininėmis spyruoklėmis, rankenų apsaugai, išmanioji valdymo sistema (SCS) + „Smart-Moving App“.

ABS sistema

ABS sistema

Stabdžių antiblokavimo sistema suteikia du pagrindinius privalumus: suteikia daugiau pasitikėjimo stabdant ir labai pagerina keturračio stabdymo galimybes leidžiantis nuo stačių įkalnių ir purvinoje vietovėje, taip pat leidžia išnaudoti visą variklio galią. Tiesą sakant, skirtingai nuo įprastų T3b keturračių, kurių greitis viešuosiuose keliuose ribojamas 60 km/h, AT6 L EPS Limited Black su ABS tokios ribos nėra, todėl galite važiuoti visu projektiniu greičiu.

Gražus ir praktiškas

Gražus ir praktiškas

„Snarler“ yra ne tik nuostabus, bet ir praktiškas. Dėl itin efektyviai apsaugančių plačių sparnų, net ir be papildomų slenksčių ant „Snarler“ būsite vienas švariausių vairuotojų. Nedaugelis keturračių apsaugo nuo purvo taip gerai kaip „Snarler“.

Pažangiosios technologijos

Pažangiosios technologijos

Modernus visiškai šviesdiodinis (LED) apšvietimas puikiai šviečia, suteikdamas transporto priemonei nepakartojamą, brandžią išvaizdą ir puikų matomumą tiek dieną, tiek naktį.

Mechaninis žvėris

Mechaninis žvėris

„Snarler“ dizainas yra užtikrintas, dinamiškas ir radikaliai skiriasi nuo visų įprastų tendencijų. „Snarler“ yra tarsi mechaninis žvėris miškuose.

Galingas DOHC variklis

Galingas DOHC variklis

Naujausios kartos 570 cm3 skysčiu aušinamas keturtaktis vieno cilindro variklis išvysto 44 arklio galias ir 48 Nm sukimo momentą. Todėl tai yra vienas galingiausių variklių šioje darbinio tūrio klasėje. Stačiausiose įkalnėse ar traukiant sunkius medžius nereikia nerimauti dėl našumo.

CV-Tech automatinė pavarų dėžė

CV-Tech automātiskā transmisija

Visiškai automatinė pirmaujančios Kanados įmonės CVTech pavarų dėžė efektyviai ir sklandžiai perduoda variklio galią ratams, užtikrindama visiškai sklandų važiavimą ir pagerindama degalų sąnaudas.

Alyva aušinamas stūmoklis

Alyva aušinamas stūmoklis

Specialūs purkštukai iš apačios į stūmoklio pagrindą išpurškia dvi alyvos sroves ir veiksmingai jį aušina. Tai užtikrina išskirtinį variklio patikimumą ir efektyvumą.

Du aušintuvai

Du aušintuvai

Dėl dvigubo aušinimo vandens ir alyvos aušintuvais variklis nuolat veikia esant optimaliai temperatūrai net ir ekstremaliomis sąlygomis.

Ateitis šiandien

Ateitis šiandien

„Snarler“ tiesiogine prasme užtikrina revoliucingą jungiamumą. Naudodamiesi Segway Powersports programėle galite nuotoliniu būdu įjungti ir išjungti transporto priemonę, taip pat nustatyti įvairias funkcijas, kad važiuoti „Snarler“ būtų dar maloniau.

AirLock - „Snarler“ galite įjungti arba išjungti nuotoliniu būdu mobiliuoju telefonu.

Automatinis skubios pagalbos skambutis  -išsaugokite skubios pagalbos kontaktinį numerį, o įvykus rimtai avarijai ar apvirtus programėlė automatiškai nurodytu telefonui išsiųs SMS žinutę su koordinatėmis.

Prisijunkite - palaikykite ryšį su draugais! Neprisijungus pasiekiami žemėlapiai, vietos nustatymas belaidžiu ryšiu ir belaidė telefonija padeda aktyviai mėgautis kelionėmis drauge.

Vairavimo informacija realiuoju laiku - transporto priemonės duomenys, atstumas iki kelionės tikslo, momentinis sukimo momentas ir galia, dienos rida, greičio žurnalas ir kt. – visa tai yra jūsų mobiliajame telefone.

Pakaba „Extreme Performance“

Pakaba „Extreme Performance“

Visiškai reguliuojami dujiniai-skysčiu užpildyti amortizatoriai su atskiru kanistru ir progresyvios spyruoklės su reguliuojama išankstine apkrova: rezultatas – puiki kelionė, puikus valdomumas ir pasitikėjimas savimi įveikiant sudėtingiausias vietoves.

Itin tvirtas rėmas

Itin tvirtas rėmas

„Snarler“ chromo ir molibdeno plieninis rėmas yra daug tvirtesnis už įprastai naudojamus plieninius rėmus. Tvirtas ir patvarus rėmas užtikrina puikų stabilumą ir tobulai tikslų valdymą.

Karalius kiekvienoje vietovėje

Karalius kiekvienoje vietovėje

2WD / 4WD pavara, du diferencialai* su elektriniais blokavimo mechanizmais ir aukščiausios klasės padangomis, pasižyminčios puikiu sukibimu su kelio danga – su „Snarler“ nelieka jokių kliūčių. * kaip nurodyta

Universalus pagalbininkas

Universalus pagalbininkas

„Snarler“ vilkimo rutulys gali vilkti beveik bet ką. Ant masyvių laikiklių galima pakrauti iki 120 kg svorio krovinį arba pritvirtinti praktiškus priedų laikiklius. Elektrinė gervė patikimai ištrauks jus iš bet kokios situacijos.

Ratai Beadlock

Ratai Beadlock

„Snarler“ tvirti ir lengvi „Beadlock“ ratai yra beveik meno kūriniai. „Beadlock“ sistema neleidžia padangai nuslysti nuo ratlankio ir leidžia važiuoti kur kas tvirčiau.

23 l bakas

23 l bakas

Su 23 litrų talpos baku galite leistis į žymiai ilgesnę kelionę, patirti daugiau įspūdžių ir ilgiau dirbti, nesirūpindami nuolatiniu degalų papildymu. Dėl didelio bako gerokai padidėja jūsų veikimo spindulys.

Daiktų laikymo skyriai

Daiktų laikymo skyriai

Kelionėse ir darbe turėti pakankamai vietos yra tiesiog neįkainojama. Priešais sėdynę esančioje daiktadėžėje telpa viskas, ką norite turėti po ranka. Didelę galinę daiktadėžę taip pat galima užrakinti.

10 Prekės

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.