SEGWAY VILLAIN SX10 X, T1B
SEGWAY VILLAIN SX10 X, T1B
SEGWAY VILLAIN SX10 X, T1B
SEGWAY VILLAIN SX10 X, T1B
SEGWAY VILLAIN SX10 X, T1B
SEGWAY VILLAIN SX10 X, T1B
SEGWAY VILLAIN SX10 X, T1B
SEGWAY VILLAIN SX10 X, T1B
SEGWAY VILLAIN SX10 X, T1B
SEGWAY VILLAIN SX10 X, T1B
SEGWAY VILLAIN SX10 X, T1B
SEGWAY VILLAIN SX10 X, T1B

SEGWAY VILLAIN SX10 X, T1B

SEGWAY
Turime sandėlyje
20 490,00 €
Su PVM

Daug galios. Visiškai reguliuojama važiuoklė su 45 cm eiga. Ypač standus chromo-molibdeno rėmas. Vairo stiprintuvas. Multimedijos jutiklinis ekranas. Puikus valdomumas. „Villain SX10 X“ tiesiog yra adrenalino fabrikas.

 

Specifikacijos

Variklis

Tipas: keturių taktų DOHC dviejų cilindrų
Darbinis tūris: 1000 ccm
Našumas: 105 AG
Sukimo momentas: 93,5 Nm
Degalų sistema: elektroninis degalų įpurškimas (EFI)
Aušinimas: skystis ir alyva, alyva aušinami stūmokliai

Pavarų sistema

Visų varančiųjų ratų pavara: 2x4 / 4x4, perjungiama elektra
Transmisija: automatinė CVT, P/R/N/L/H
Variklinis stabdys: taip
Priekinis diferencialas: su elektriniu blokavimo mechanizmu

Važiuoklė      

Rėmas: itin atsparus chromo ir molibdeno plieninis rėmas
Vietų skaičius: 2
Vairo stiprintuvas: elektrinis, automatinis 3 režimų + galimas individualus reguliavimas per mobiliąją programėlę
Priekinė pakaba: nepriklausoma, dviguba A formos svirtis su stabilizatoriumi, 400 mm eiga
Galinė pakaba: daugiaelementis tvirtinimas su vilkimo svirtimis ir stabilizatoriumi, 450 mm eiga
Spyruoklės: visiškai reguliuojami dujų-skysčio amortizatoriai, progresyvios spyruoklės su reguliuojama išankstine apkrova 
Stabdžiai: 4 hidrauliniai diskiniai
Ratai: 14 col. aliumininiai diskai su „Beadlock“ sistema
Padangos: priekinės 29 x 9–14 / galinės 29 x 11–14

Matmenys ir svoris

Bendras ilgis: 3 375 mm
Bendras plotis: 1 630 mm
Bendras aukštis: 1 800 mm
Prošvaisa: 360 mm
Ratų bazė: 2 590 mm
Sausasis svoris: 835 kg
Degalų bakas: 44 l

Pridedama įranga

4500 svarų elektrinė gervė, elektrinis vairo stiprintuvas, vilkimo laikiklis, reguliuojamas vairas, anatominės formos sėdynės su galvos atrama, sportiniai keturių taškų saugos diržai, visiškai šviesdiodinis (LED) apšvietimas, visiškai skaitmeninis prietaisų skydelis (TFT), 10,4 col. jutiklinis ekranas, priekinis apsauginis rėmas, galinis apsauginis rėmas, fiksuotos šoninės durys, kietas stogas, patvarus galinis korpusas, 14 col. aliuminio ratai su „Beadlock“ sistema, visiškai reguliuojama pakaba su progresyviomis spyruoklėmis, išmanioji valdymo sistema (SCS) + mobilioji programėlė „Segway Powersports“

Sudėtingas dizainas

Sudėtingas dizainas

Modernus dizainas yra originalus ir gerai apgalvotas. Aukšti slenksčiai efektyviai apsaugo nuo purvo ir uolienų. Itin pasvirusi priekinė dalis suteikia „Villain“ dinamišką šoninį profilį, tuo pačiu pagerindama vairuotojo regėjimo lauką. Viskas vienam tikslui pasiekti – suteikti jums unikalią intensyvaus sportinio vairavimo patirtį. Didelio našumo dvigubi šviesdiodiniai žibintai užbaigia patrauklią išvaizdą.

Maksimalus komfortas

Maksimalus komfortas

Reguliuojamo aukščio vairas, reguliuojamos anatominės sportinės sėdynės, keturių taškų diržai su aiškiai išdėstytu, dideliu skaitmeniniu prietaisų skydeliu – padarėme viską, ką galime, kad galėtumėte puikiai valdyti savąją „Villain“.

Galingas variklis

Galingas variklis

Visiškai naujos kartos, didelio našumo, skysčiu aušinamas 105 AG ir 93,5 Nm sukimo momento keturtaktis dvigubas variklis pasižymi nuostabiu sukibimu su kelio danga ir turi daug galios ilgioms kelionėms ir šėlionėms bekelėje.

Alyva aušinami stūmokliai

Alyva aušinami stūmokliai

Specialūs purkštukai iš apačios į stūmoklio pagrindą išpurškia dvi alyvos sroves ir veiksmingai jį aušina. Tai užtikrina išskirtinį variklio patikimumą ir efektyvumą.

Du aušintuvai

Du aušintuvai

Dėl dviejų vandens ir alyvos aušinimo sistemų variklis nuolat veikia esant optimaliai temperatūrai net ir ekstremaliomis sąlygomis.

Ateitis šiandien

Ateitis šiandien

„Villain“ tiesiogine prasme užtikrina revoliucingą jungiamumą. Naudodamiesi Segway Powersports programėle galite nuotoliniu būdu įjungti ir išjungti transporto priemonę, taip pat nustatyti įvairias funkcijas, kad važiuoti „Villain“ būtų dar maloniau.

AirLock - „Villain“ galima suaktyvinti arba išjungti nuotoliniu būdu naudojantis mobiliuoju telefonu.

Individualūs nustatymai - išmaniuoju telefonu galite reguliuoti vairo stiprintuvo efektyvumą arba greičio apribojimus. Pritaikykite „Villain“ tiksliai savo poreikiams ir dar labiau mėgaukitės važiavimu!

Automatinis avarinis skambutis - išsaugokite skubios pagalbos kontaktinį numerį, o įvykus rimtai avarijai ar apvirtus programėlė automatiškai nurodytu telefonui išsiųs SMS žinutę su koordinatėmis.

Palaikykite ryšį - palaikykite ryšį su draugais! Neprisijungus pasiekiami žemėlapiai, vietos nustatymas belaidžiu ryšiu ir belaidė telefonija padeda aktyviai mėgautis kelionėmis drauge.

Vairavimo informacija realiuoju laiku - transporto priemonės duomenys, atstumas iki kelionės tikslo, momentinis sukimo momentas ir galia, vairo stiprintuvo nustatymai, kasdienė rida, greičio žurnalas ir kt. – visa tai yra jūsų mobiliajame telefone.

Masyvus standus rėmas

MASYVUS STANDUS RĖMAS

Naudojome aukščiausios kokybės chromo-molibdeno plieną, kad sukurtume itin standų rėmą. Visi pagrindiniai pakabos komponentai taip pat pagaminti iš to paties itin tvirto plieno.

Geriausia važiuoklė

Geriausia važiuoklė

Viskas, kas susiję su „Villain“ yra ekstremalu. Važiuoklė su masyviais visiškai reguliuojamais dujų-skysčio amortizatoriais, taip pat masyvios galinės vilktys ir didžiulė spyruoklių eiga suteiks pasitikėjimo bet kokioje situacijoje, bet kurioje vietovėje.

Priekinis blokavimo mechanizmas

Priekinis blokavimo mechanizmas

Priekinis diferencialas automatiškai persijungia tarp 2WD / 4WD parinkčių, priklausomai nuo reljefo ir esamos situacijos. Taip pat diferencialo blokavimo mechanizmą galite rankiniu būdu perjungti važiuodami, jei norite valdyti kelionę.

Vairo stiprintuvas

Vairo stiprintuvas

Vairo stiprintuvas veikia visiškai automatiškai trimis režimais. Jo efektyvumas reguliuojamas atsižvelgiant į važiavimo greitį arba į tai, ar įjungtas priekinis blokavimo mechanizmas. Be to, režimus galite tinkinti pagal savo vairavimo stilių, reljefą ir sąlygas naudodami mobiliąją programėlę.

Ratai „Beadlock“

Ratai „Beadlock“

Vientisi ir lengvi aliuminio ratlankiai yra tikri meno kūriniai. „Beadlock“ sistema neleidžia padangai nuslysti nuo ratlankio ir leidžia važiuoti ekstremaliomis sąlygomis.

44 l bakas

44 l bakas

Su didžiuliu 44 litrų baku galite įveikti kur kas daugiau trasų, nuvažiuoti toliau ir patirti kur kas daugiau įspūdžių išvengdami nuolatinio degalų papildymo vargo.

10 Prekės

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.