LINHAI ADV Buck 125 motoroleris
LINHAI ADV Buck 125 motoroleris
LINHAI ADV Buck 125 motoroleris

LINHAI ADV Buck 125 motoroleris

LINHAI
BLACK
Pristatymas 1-15 d.d.
2 949,00 €
Su PVM
LINHAI keturračiai - tai nuo 1956 m. gyvuojantis prekinis ženklas. Vienas geriausiai vertinamų, bei pažangiausių Kinijos moto technikos gamintojų. Aukštos kokybės produktai lėmė glaudų bendradarbiavimą su Japonu kompanija Yamaha. Tad 1994 buvo sukurta bendra įmonė Linhai-Yamaha Motor Co., Ltd. 
Suteikiama 24 mėn. gamintojo garantija neribojant ridos.

 

LINHAI ADV Buck 125 motoroleris

Variklis

Tipas: keturių taktų skysčiu aušinamas OHC vieno cilindro

Tūris: 125 cm3

Anga x eiga: Ø 52 x 58,6 mm

Mišinio paruošimas: EFI kuro įpurškimas

Galia: 8,5 kW (11,5 AG) / 7800 /min

Maks. sukimo momentas: 10,6 Nm / 7300 /min

Užvedimas: elektrinis

Pavarų dėžė: automatinė

Važiuoklė

Priekinė pakaba: teleskopinė šakė

Galinė pakaba: pasukama svirtis bloke su varikliu

Stabdžiai: hidrauliniai diskai su ABS sistema

Priekinė padanga: 110/80 - 14

Galinė padanga: 130/70 - 13

Matmenys ir svoriai

Ilgis: 1 980 mm

Plotis: 740 mm

Aukštis: 1 220 mm

Sėdynės aukštis: 800 mm

Ratų bazė: 1180 mm

Svoris be įdarų: 147 kg

Bako tūris: 12 l

Ekranas

Daugiafunkcis TFT ekranas su funkcijomis: skaitmeninis spidometras, skaitmeninis tachometras, skaitmeninis kuro matuoklis, odometras, dienos odometras, traukos, variklio, ABS sistemos indikatorius

Pavara

ABS antiblokavimo sistema, TCS traukos kontrolė, pilnas LED apšvietimas, šviečiantys vairo jungikliai, beraktis užvedimas, praktiška galinė bagažinė, didelis priekinis organinis stiklas, vieta po sėdyne vienam šalmui, USB prievadas, elektra atidaroma sėdynė ir degalų bakas

Mieste ir lauke

Do města i do terénu

Dėl savo judrumo ir lengvo valdymo ADV Buck 125 puikiai tinka mieste. Dėl aukštų keltuvų ir puikios pakabos lengvai įveiksite įdubimus ar prastos kokybės kelius. Patirsite kur kas didesnį važiavimo komfortą nei įprastu motoroleriu. Linhai ADV Buck 125 yra išmanaus dizaino motoroleris su stulbinančiu dizainu, galingu varikliu ir važiuokle, kuri jūsų nenuvils.

Greitas pagreitis

Svižná akcelerace

11,5 AG/8,5 kW galios ADV Buck 125 yra vienas galingiausių motorolerių savo klasėje. Variklis turi pakankamai galios net važiuojant dviese, o kartu su nedideliu svoriu motoroleris pasižymi puikiu judrumu kasdieniame naudojime. Aerodinaminis dizainas su dideliu organiniu stiklu užtikrina subalansuotą teikiamos apsaugos ir didelio greičio derinį.

ABS ir traukos kontrolė

ABS a kontrola trakce

Vis labiau populiarėjančioje kelių ir visureigių motorolerių klasėje ADV Buck 125 įrengtas beveik tobulai. Traukos kontrolė neleidžia galiniam ratui paslysti užvedimo metu, o tai suteikia pasitikėjimo ne tik bekelėje, bet ir ant slidžios dangos, tokios kaip šlapi trinkelės, šlapios horizontalios žymės ir panašiai. Dėl ABS antiblokavimo sistemos taip pat galite ramiai leistis į kelionę, nes važiuojant šlapiu keliu arba staigiai stabdant esate apsaugotas modernios elektronikos.

Užvedimas be rakto

Bezklíčkové startování

Beraktė sistema leidžia patogiai užvesti nenaudojant klasikinio rakto. Tiesiog laikykite nuotolinio valdymo pultą kišenėje arba bet kur su savimi ir galėsite paleisti savo Linhai ir iš karto eiti negaišdami laiko su mechaniniu raktu ar varginančios ir erzinančios raktų paieškos kišenėse.

Didelės raiškos ekranas

Displej s vysokou ostrostí

Didelis spalvotas daugiafunkcis TFT ekranas aiškiai informuoja apie viską, kas svarbu. Patrauklaus dizaino tachometras, ryškus degalų lygio indikatorius ir dideli spidometro skaitmenys puikiai įskaitomi net iš pirmo žvilgsnio, taip pat yra traukos, variklio ar ABS sistemos indikatoriaus lemputė.

Į kainą įskaičiuota gausi įranga

Bohatá výbava v ceně

ADV Buck 125 jau standartiškai gali pasigirti tikrai nepaprasta įranga. Yra pilnas LED apšvietimas su DRL, patrauklus mėlynas foninis jungiklių apšvietimas ant vairo, ABS sistema arba TCS traukos kontrolė, beraktis užvedimas, didelis organinio stiklo turbulenciją ribojantis stiklas, USB prievadas, elektrinis sėdynės ir degalų bako atidarymas ir paskutinis. ne mažiau svarbus dalykas – didelė praktiška plastikinė bagažinė, kurios viduje yra paminkštinimas.

Nauja prekė

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.