LINHAI ATV 650L PROMAX 4X4 EPS,EFI,...
LINHAI ATV 650L PROMAX 4X4 EPS,EFI,...

LINHAI ATV 650L PROMAX 4X4 EPS,EFI, T3B, GREY keturratis

LINHAI
GREY
Turime sandėlyje
6 899,00 €
Su PVM
LINHAI keturračiai - tai nuo 1956 m. gyvuojantis prekinis ženklas. Vienas geriausiai vertinamų, bei pažangiausių Kinijos moto technikos gamintojų. Aukštos kokybės produktai lėmė glaudų bendradarbiavimą su Japonu kompanija Yamaha. Tad 1994 buvo sukurta bendr a įmonė Linhai-Yamaha Motor Co., Ltd. 
Suteikiama 24 mėn. gamintojo garantija neribojant ridos.

 

LINHAI ATV 650L PROMAX 4X4 EPS,EFI, T3B

Variklis

Tipas: SOHC keturtaktis vieno cilindro su DELPHI degalų įpurškimu

Tūris: 585,3 cm3

Anga x Taktas: Ø 91 x 90 mm

Uždegimas: CDI

Aušinimas: skystis + elektrinis ventiliatorius

Pavaros sistema

Pavara: 2x4 / 4x4, pasirenkama elektra

Transmisija: automatinė - CVT variatorius su atbulinės eigos pavara, L/H/N/R/P

Važiuoklė

Priekinė pakaba: nepriklausoma, dvigubos A formos 

Galinė pakaba: vilkimas

Priekinė pakaba: hidrauliniai amortizatoriai, spyruoklės

Galinė pakaba: hidrauliniai amortizatoriai, spyruoklės

Priekiniai stabdžiai: 2x hidrauliniai diskai

Galiniai stabdžiai: 2x hidrauliniai diskai

Priekinės padangos: AT25 x 8 - 12

Galinės padangos: AT25 x 10 - 12

Matmenys ir svoriai

Ilgis: 2395 mm

Plotis: 1305 mm

Aukštis: 1330 mm

Sėdynės aukštis: 940 mm

Ratų bazė: 1470 mm

Svoris: 395 kg

Kuro bako talpa: 20 l

Kitos savybės

Ekranas: TFT daugiafunkcis ekranas su funkcijomis: spidometras, tachometras, odometras, skaitmeninis degalų matuoklis, įmontuotas laikrodis, aušinimo skysčio temperatūros indikatorius

Indikacinės lemputės: 2WD/4WD/LOCK pavara, neutrali, atbulinė eiga, posūkio rodikliai, tolimosios šviesos

Pavara

Priskiriama 4x4 pavara su elektriniu diferencialo užraktu, 3000 svarų elektrinė gervė su nuotolinio valdymo pulteliu, vilkimo įtaisas, dizainerio ALU ratai su firminėmis padangomis, masyvus priekinis ir galinis apsauginis rėmas, tvirta priekinė ir galinė bagažinė, tvirtas plieninis priekinis buferis ir rankų apsaugos, LED- Matrix žibintai, akustiniai mirksintys posūkiai

Galingesnis variklis

More powerful engine

Vieno cilindro variklis su degalų įpurškimu turi daug galios sunkiam darbui ir greitam įsibėgėjimui. Šiuolaikinis Delphi degalų įpurškimas užtikrina mažas sąnaudas ir mažą emisiją. Galios perdavimą užtikrina patikima automatinė pavarų dėžė iš pirmaujančio Kanados gamintojo CVTech.

4x4 pavara

4x4 drive

Patikima, elektra pasirenkama 4x4 pavara užtikrina puikų sukibimą su bet kokiu paviršiumi. Paspaudus mygtuką ant vairo, variklio galia nukreipiama į visus ratus, kai tik prireikia daugiau sukibimo. O sunkiausioje vietovėje, kur net 4x4 pavaros nebeužtenka, turite ir elektrinį priekinio diferencialo užraktą. Taip pat yra efektyvus sumažintas galios perdavimas sunkiems darbams, stačiose įkalnėse ir sunkiems kroviniams traukti.

Diferencialo užraktas

Differential lock

Lengvai naudojamas elektrinis diferencialo užraktas leidžia užtikrintai išlipti iš purvo, įveikti sudėtingą reljefą ir įveikti sudėtingas vietas. Tiesiog sustokite ir paspauskite mygtuką ant vairo.

Puiki važiuoklė

Excellent chassis

Puikus visureigis ir didelis stabilumas posūkiuose. Puiki plati važiuoklė ir standus rėmas su žemu svorio centru užtikrina tikslų vairavimą ir lengvą valdymą. Nepriklausoma pakaba su dideliais pakabos judesiais jus sujaudins kiekvieną kartą, kai įveiksite reljefą, į kurią niekada nedrįsote važiuoti. Labai mažas posūkio spindulys taip pat prisideda prie didelio manevringumo.

LED Matrix priekiniai žibintai

LED Matrix headlights

Šiuolaikinės technologijos ir sudėtingas dizainas. LED Matrix priekiniai žibintai patraukia dėmesį, pabrėžia aukštųjų technologijų mašinos įvaizdį ir suteikia jai brandžią išvaizdą. Kartu su LED dienos žibintais šie žibintai taip pat yra modernūs funkcionalumo požiūriu, pavyzdžiui, apsauga nuo priekinio smūgio.

TFT ekranas

TFT display

Spalvotas TFT ekranas su automatiniu dienos ir nakties režimų perjungimu aiškiai rodo važiavimo greitį, skaitmeninį tachometrą, degalų lygį, įjungtą 2WD / 4WD pavarą, įjungtą pavarą, aušinimo skysčio temperatūrą ir dienos odometrą.

Pilna įranga

Full equipment

Linhai 650L Promax siūlo visą įrangą kaip bazę. Be LED apšvietimo, tai apima, pavyzdžiui, patrauklius aliuminio ratlankius su firminėmis padangomis, TFT ekraną, elektrinę gervę su didele 3000 svarų traukos jėga ir nuotolinio valdymo pultą arba vilkimo įtaisą. Yra tvirtas plieninis priekinis ir galinis buferis, tvirti priekiniai ir galiniai laikikliai, rankų apsaugos arba praktiška akustinė posūkių signalizacija.

7 Prekės
Nauja prekė

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.