LINHAI ATV 370 PROMAX EFI,T3B

LINHAI ATV 370 PROMAX EFI,T3B

LINHAI
SAND
Pristatymas 1-15 d.d.
3 999,00 €
Su PVM
LINHAI keturračiai - tai nuo 1956 m. gyvuojantis prekinis ženklas. Vienas geriausiai vertinamų, bei pažangiausių Kinijos moto technikos gamintojų. Aukštos kokybės produktai lėmė glaudų bendradarbiavimą su Japonu kompanija Yamaha. Tad 1994 buvo sukurta bendra įmonė Linhai-Yamaha Motor Co., Ltd. 
Suteikiama 24 mėn. gamintojo garantija neribojant ridos.

 

LINHAI ATV 370 PROMAX EFI,T3B

Variklis

Tipas: SOHC keturių taktų vieno cilindro

Tūris: 275 cm3

Anga x Taktas: Ø 72,5 x 66,8 mm

Uždegimas: CDI

Aušinimas: skystis + elektrinis ventiliatorius

Pavaros sistema

Pavara: 2x4 / 4x4, įjungiama elektra

Transmisija: automatinė - CVT variatorius su atbulinės eigos pavara, L/H/N/R

Galutinė pavara: priekiniai ir galiniai kardaniniai velenai

Važiuoklė

Priekinė pakaba: nepriklausoma, McPherson

Galinė pakaba: pasukama svirtis / kieta ašis

Priekinė pakaba: hidrauliniai amortizatoriai

Galinė pakaba: hidrauliniai amortizatoriai

Priekiniai stabdžiai: 2x hidrauliniai diskai

Galiniai stabdžiai: 1x hidrauliniai diskai

Priekinės padangos: AT24 x 8 - 12

Galinės padangos: AT24 x 11 - 10

Matmenys ir svoriai

Ilgis: 2160 mm

Plotis: 1140 mm

Aukštis: 1270 mm

Sėdynės aukštis: 865 mm

Ratų bazė: 1215 mm

Svoris : 298 kg

Kuro bako talpa: 14,5 l

Kitos savybės

Ekranas: Skaitmeninis daugiafunkcis ekranas su funkcijomis: spidometras, tachometras, odometras, skaitmeninis degalų matuoklis, kelionės laikrodis, aušinimo skysčio temperatūros indikatorius

Indikacinės lemputės: 2WD/4WD pavara, neutrali, atbulinė eiga, posūkio rodikliai, tolimosios šviesos

Pavara

Elektra priskiriama 4x4 pavara, tvirtos priekinė ir galinė bagažinės, dizainerių kurti aliuminio ratai su firminėmis padangomis, 3000 svarų elektrinė gervė su nuotolinio valdymo pulteliu, vilkimo kablys ir rankų apsaugos, LED dieniniai žibintai, dvigubi projektoriaus priekiniai žibintai, galiniai / stabdžių / posūkių žibintai su LED technologija

Patikimas variklis

Reliable engine

Didesniam ir galingesniam varikliui užtenka galios tiek sunkiems, tiek vikriems važiavimams. Naujasis skysčiu aušinamas vieno cilindro su sklandesniu ir tikslesniu pavarų perjungimu perduoda galią ratams per pirmaujančios Kanados kompanijos CV Tech dviejų greičių automatinę pavarų dėžę su neutralia ir atbuline eiga.

4x4 pavara

4x4 drive

Patikima elektra valdoma 4x4 pavara užtikrina optimalų sukibimą su bet kokiu paviršiumi. Paspaudus mygtuką ant vairo, variklio galia perduodama tiek priekiniams, tiek galiniams ratams, kai tik prireikia papildomos traukos. Sunkiems darbams, stačiose įkalnėse ir sunkiems kroviniams traukti taip pat turite veiksmingą sumažintą galios perdavimą.

Puiki važiuoklė

Nice chassis

Plati, lengvai manevruojama važiuoklė su didele pakabos eiga ir žemu svorio centru užtikrina aukštą pravažumą ir puikų važiavimo stabilumą. Priekiniai ratai turi nepriklausomą pakabą, galingi diskiniai stabdžiai užtikrina įtikinamą stabdymo jėgą. Labai mažas apsisukimo spindulys taip pat prisideda prie puikaus manevringumo.

LED Matrix priekiniai žibintai

LED Matrix headlights

Šiuolaikinės technologijos ir sudėtingas dizainas. LED Matrix priekiniai žibintai patraukia dėmesį, pabrėžia aukštųjų technologijų mašinos įvaizdį ir suteikia jai brandžią išvaizdą. Kartu su LED dienos žibintais šie žibintai taip pat yra modernūs funkcionalumo požiūriu, pavyzdžiui, apsauga nuo priekinio smūgio.

Daugiafunkcis LCD ekranas

Multifunctional LCD display

Prietaisų skydelis su mėlynu apšviestu daugiafunkciu LCD ekranu yra lengvai skaitomas ir pateikia visą svarbią informaciją: skaitmeninį spidometrą, skaitmeninį tachometrą, ridos indikatorių, variklio darbo valandų indikatorių, 2WD/4WD pavarų indikatorių, aušinimo skysčio temperatūros indikatorių arba skaitmeninį kuro matuoklį.

Turtinga įranga

Rich equipment

Nepaisant puikios kainos, Linhai 370 Promax siūlo turtingą įrangą, kuri jau yra bazėje. Be LED apšvietimo, tai, pavyzdžiui, patrauklūs ALU diskai su firminėmis padangomis, 3000 svarų elektrinė gervė ir nuotolinio valdymo pultas, vilkimo įtaisas, masyvūs priekiniai ir galiniai buferiai, modernūs kompozitiniai laikikliai, rankų apsaugos ar praktiški akustiniai posūkių žibintai.

Nauja prekė

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.