LINHAI ATV 570 PROMAX 4X4 EFI E5...
LINHAI ATV 570 PROMAX 4X4 EFI E5...
LINHAI ATV 570 PROMAX 4X4 EFI E5...
LINHAI ATV 570 PROMAX 4X4 EFI E5...
LINHAI ATV 570 PROMAX 4X4 EFI E5...
LINHAI ATV 570 PROMAX 4X4 EFI E5...
LINHAI ATV 570 PROMAX 4X4 EFI E5...

LINHAI ATV 570 PROMAX 4X4 EFI E5 keturratis

LINHAI
black
Turime sandėlyje
5 899,00 €
Su PVM
LINHAI keturračiai - tai nuo 1956 m. gyvuojantis prekinis ženklas. Vienas geriausiai vertinamų, bei pažangiausių Kinijos moto technikos gamintojų. Aukštos kokybės produktai lėmė glaudų bendradarbiavimą su Japonu kompanija Yamaha. Tad 1994 buvo sukurta bendr a įmonė Linhai-Yamaha Motor Co., Ltd. 
Suteikiama 24 mėn. gamintojo garantija neribojant ridos.

 

LINHAI ATV 570 PROMAX EFI, T3B

Variklis

Tipas: keturių taktų SOHC vieno cilindro su DELPHI degalų įpurškimu

Tūris: 499,5 cm 3

Anga x Taktas: Ø 91 x 76,8 mm

Uždegimas: CDI

Aušinimas: skystis + elektrinis ventiliatorius

Pavaros sistema

Pavara: 2x4 / 4x4, pasirenkama elektra

Transmisija: automatinė - CVT variatorius su atbulinės eigos pavara, L/H/N/R/P

Jėgos perdavimas: L7e (Euro5) : elektra užrakinamas priekinis ir galinis diferencialas

Važiuoklė

Priekinė pakaba: nepriklausoma, McPherson

Galinė pakaba: nepriklausomos dvigubos A formos 

Priekinė pakaba: hidrauliniai amortizatoriai, spyruoklės

Galinė pakaba: hidrauliniai amortizatoriai, spyruoklės

Priekiniai stabdžiai: 2x hidrauliniai diskai

Galiniai stabdžiai: 2x hidrauliniai diskai (L7e - Euro 5)

Priekinės padangos: AT25 x 8 - 12

Galinės padangos: AT25 x 10 - 12

Matmenys ir svoriai

Ilgis: 2240 mm

Plotis: 1160 mm

Aukštis: 1480 mm

Sėdynės aukštis: 940 mm

Ratų bazė: 1270 mm

Svoris: 371 kg

Bakas: 12,5 l

Kitos savybės

Ekranas: Skaitmeninis daugiafunkcis ekranas su funkcijomis: spidometras, tachometras, odometras, skaitmeninis degalų matuoklis, borto laikrodis, aušinimo skysčio temperatūros indikatorius

Indikacinės lemputės: 2WD/4WD/LOCK pavara, neutrali, atbulinė eiga, posūkio rodikliai, tolimosios šviesos

Pavara

Priskiriama 4x4 pavara su elektriniu diferencialo užraktu, 3000 svarų elektrinė gervė su nuotolinio valdymo pulteliu, vilkimo įtaisas, d ALU ratai su firminėmis padangomis, masyvus priekinis ir galinis apsauginis rėmas, tvirtas priekinis ir galinis laikiklis, rankų apsaugos, LED-Matrix priekiniai žibintai, garso signalizacija blyksniai

Galingesnis variklis

More powerful engine

Vieno cilindro variklis su degalų įpurškimu turi daug galios sunkiam darbui ir greitam įsibėgėjimui. Šiuolaikinis Delphi degalų įpurškimas užtikrina mažas sąnaudas ir mažą emisiją. Galios perdavimą užtikrina patikima automatinė pavarų dėžė iš pirmaujančio Kanados gamintojo CVTech.

4x4 pavara

4x4 drive

Patikima, elektra pasirenkama 4x4 pavara užtikrina puikų sukibimą su bet kokiu paviršiumi. Paspaudus mygtuką ant vairo, variklio galia nukreipiama į visus ratus, kai tik prireikia daugiau sukibimo. O sunkiausioje vietovėje, kur nebeužtenka net 4x4 pavaros, taip pat turite elektrinį priekio užraktą arba abu diferencialus. Taip pat yra efektyvus sumažintas galios perdavimas sunkiems darbams, stačiose įkalnėse ir sunkiems kroviniams traukti.

Diferencialo užraktas

Differential lock

Lengvai valdomas abiejų diferencialų elektrinis užraktas leis saugiai išlipti iš purvo, įveikti sudėtingą reljefą ir įveikti sudėtingas vietas. Tiesiog sustokite ir paspauskite mygtuką ant vairo.

Puiki važiuoklė

Excellent chassis

Puikus visureigis ir didelis stabilumas posūkiuose. Puiki plati važiuoklė ir standus rėmas su žemu svorio centru užtikrina tikslų vairavimą ir lengvą valdymą. Nepriklausoma pakaba su dideliais pakabos judesiais jus sujaudins kiekvieną kartą, kai įveiksite reljefą, į kurią niekada nedrįsote važiuoti. Labai mažas posūkio spindulys taip pat prisideda prie didelio manevringumo.

LED Matrix priekiniai žibintai

LED Matrix headlights

Šiuolaikinės technologijos ir sudėtingas dizainas. LED Matrix priekiniai žibintai patraukia dėmesį, pabrėžia aukštųjų technologijų keturračio įvaizdį ir suteikia jai brandžią išvaizdą. Kartu su LED dienos žibintais šie žibintai taip pat yra modernūs funkcionalumo požiūriu, pavyzdžiui, apsauga nuo priekinio smūgio.

Daugiafunkcis LCD ekranas

Multifunctional LCD display

Prietaisų skydelis su mėlynu apšviestu LCD ekranu yra lengvai skaitomas ir pateikia visą svarbią informaciją, pvz., skaitmeninį spidometrą, skaitmeninį tachometrą, odometrą, valandų skaitiklį, 2WD/4WD/LOCK indikatorių, aušinimo skysčio temperatūros indikatorių ir skaitmeninį. kuro matuoklis.

Pilna įranga

Full equipment

Nepaisant puikios kainos, Linhai 570 Promax jau siūlo pilną įrangą kaip bazę. Be LED apšvietimo, tai apima, pavyzdžiui, patrauklius lietus ALU ratus su firminėmis padangomis, elektrinę gervę su didele 3000 svarų traukos jėga ir nuotolinio valdymo pultą arba vilkimo įtaisą. Taip pat yra masyvus priekinis ir galinis buferis, tvirti priekiniai ir galiniai laikikliai  ir rankų apsaugos arba praktiška akustinė posukių signalizacija.

10 Prekės
Nauja prekė

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.