• −10%
ALPINESTARS LIMITED EDITION SUPERTECH...

ALPINESTARS LIMITED EDITION SUPERTECH LASER 23 TECH 10 BOOT krosiniai batai

ALPINESTARS
Violet Lavender
Pristatymas 1-15 d.d.
584,96 € 649,95 € -10%
Su PVM

ALPINESTARS LIMITED EDITION SUPERTECH LASER 23 TECH 10 BOOT krosiniai batai

Dydis
  • 42
  • 43
  • 44.5
  • 45.5

 

ALPINESTARS LIMITED EDITION SUPERTECH LASER 23 TECH 10 BOOT krosiniai batai

  • Sumažintas svoris: „Tech 10“ yra lengvesnis, todėl „Alpinestars“ technikai ištiria visus įkrovos komponentus ir jų jungtis – kaip bagažinė susijungia. Siekiant sumažinti apimtį ir svorį, buvo perprojektuotas kiekvienas iš šių komponentų. Sukurti nauji medžiagų kompozitai, kurie yra lengvesni ir patvaresni, siekiant užtikrinti, kad jie atlaikytų važiavimo bekele sunkumus. Naujos, šaltai kaltos, aliuminio sagtys yra rezultatas su lengviau valdomu, patvaresniu ir savaime išsilyginančiu užsegimu, užtikrinančiu teigiamą fiksavimą viršutiniuose bagažinės paviršiuose. Rezultatas išleido daugiau nei 400 gramų (beveik 1 svaras) svorio mažinimas naujajam „Tech 10“.
  •   Sumažintas medžiagų kiekis – dizainas taip pat sumažina „Tech 10“ profilį ir fizinį dydį. Jis yra labiau supaprastintas naudojant naujesnes, lengvesnes, patvaresnes kompozicines medžiagas ir labiau integruotą požiūrį į komponentų konstrukciją, kurie dinamiškai pagerina bagažinės važiuoklę ir naudoja pažangesnius sujungimo procesus. Neprilygstamas lankstumo valdymas
  •   Proveržis Tech 10 naujovė yra Alpinestars patentuoto Frontal Flex Frame pristatymas.
  •   Kartu su dviguba priekinio ir galinio ašmenų jungtimis, Frontal Flex Frame suteikia Tech 10 pilną ir vientisą lenkimo valdymo sistemą nuo pėdos apvalkalo iki blauzdos plokštės, siūlanti didelio našumo dvigubo judesio valdymą, užkertantį kelią pertekliui. suspaudimas ir hiper-pratęsimas, pasižymintis: - Suprojektuotas priekinio lenkimo valdymas, kurį siūlo dvigubo tankio TPU jungčių sistema, jungianti apatinę sagties plokštę su viršutine ašmenų jungtimi, sagtimi ir blauzdos apsauga. Sukurtas laisvai „plūduriuoti“ tarp apatinės ir viršutinės bagažinės konstrukcijos, Frontal Flex Frame veikia kaip amortizatorius, paskirstydamas energiją per bagažinės rėmą, valdydamas lenkimą į priekį ir atgal, palaipsniui atleisdamas jėgą, kuri slopina ir sugeria smūgio energiją.
  •   Asimetriškos, dvigubos pasukamos rankenos ant bagažinės rėmo.
  •   Unikali Tech 10 savybė yra kulkšnies valdymo sistema, sukurta išorinio apvalkalo konstrukcijoje, leidžianti natūralų kulkšnies judėjimą, vertikalios suspaudimo kontrolę ir geresnę apsaugą nuo smūgių. – Asimetriška vidurinio ir šoninio dvigubo sukimosi sistema, užtikrinanti didesnį lankstumą ir tikslumą abiem nepriklausomoms ir sinchronizuotas judėjimas. Aukštesnė vidurinės pasukamos svirties padėtis sumažina medžiagos tūrį apatinėje bagažinės dalyje, todėl patentuota vidinė kulkšnies petnešų sistema gali laisvai judėti ir pagerinti valdymą. Sumažinus garsumą vidinėje pusėje, taip pat sumažėja dilimas, kai bagažinė liečiasi su dviračiu, ir pagerina sukibimą bei pojūtį. – Perdaryta dvigubo tankio TPU galinių ašmenų sistema, sukurta taip, kad būtų išvengta pernelyg didelio ištempimo, tuo pačiu užtikrinant geresnę lenkimo kontrolę ir atsparumą smūgiams.
  •   Naujas vidinis kulkšnies įtvaras
  •   Viena iš „Tech 10“ savybių yra pertvarkytas biomechaninis vidinis kulkšnies įtvaras. Patentuota technologija, kuriai būdinga: - Lengvesnės, anatomiškai pertvarkytos vidurinės ir šoninės sukimo rankos, kurios yra kompaktiškos ir siūlo didesnį judėjimo ir valdymo diapazoną. Kartu su išorine bagažinės važiuokle, kulkšnies įtvaras užtikrina vertikalią ir šoninę apsaugą nuo kulkšnies ir kojų suspaudimo ir sukimosi bei laipsniško sukimo jėgų slopinimo avarijos metu, tuo pačiu užtikrinant natūralią judėjimo laisvę. - Dvigubo sukimosi sistema leidžia Tech 10 išlaikyti vientisumą lenkiant, todėl nebereikia alternatyvių sukimo strypų, skirtų įvairaus pločio kulkšnies pločiams, ir tai lemia esminį laipsnišką atsparumą sukimosi ir vertikalioms jėgoms, kurios priešingu atveju taip kenkia kulkšnims, keliams, viršutinės kojos ir dubens, jei jie nėra suimti kontroliuojamu būdu. - Naujas žemo profilio pritraukiamas dizainas, skirtas sumažinti medžiagos konstrukciją, mažinti svorį ir palengvinti lengvesnį bei greitesnį dėvėjimą. - Novatoriški lankstieji įdėklai sklandžiai veikia su nauja Tech 10 lanksčios palaikymo sistema, užtikrinančia maksimalų našumą. - TPU apsauga ir smūgius sugeriantis paminkštinimas ant kulno ir kulkšnių bei itin plonos ir lanksčios priekinės dalies jautrumui ir kontrolei padidinti. - Dviejų sudėtinių dalių nuimama anatominė kojelė apima EVA, užtikrinančią komfortą ir atramą bei padeda tolygiai paskirstyti svorį.
  •   Anatominės blauzdos ir blauzdos plokštelės
  •   Tech 10 dizainas yra plonesnis ir labiau supaprastintas su kontūrine blauzdos apsauga, ergonomiškai apgaubiančia galinę koją. Pagaminta iš dvigubo tankio mišinio ir kartu su galinių ašmenų sistema, apsauga sustiprinama laipsniškai slopinant pernelyg dideles sukimo jėgas. Energiją išsklaidanti blauzdų plokštelė pasižymi nauju anatominiu dizainu, leidžiančiu sumažinti paviršiaus plotą ir sutaupyti svorio.
  •   Unikali pado integracija
  •   Visiškai atnaujintas padas su patentuota sukibimo figūra, siekiant pagerinti pėdos kaiščio veikimą, sukibimą ir purvo bei vandens nutekėjimą. Išskirtinis dvigubo mišinio padas sklandžiai integruotas į kelių tankių pėdos pagrindo struktūrą su įmontuota atrama. Padas užtikrina puikų patvarumą, sukibimą ir pojūtį važiuojant bei geresnes charakteristikas
  • Centrinis pado įdėklas turi mikro rankeną ir šoninio užkabinimo rankeną. Jis lengvai pakeičiamas, o Alpinestars siūlo pilną pado keitimo ir bagažinės remonto paslaugą.
  •   Sagčių užsegimo sistema
  •   Anatomiškai optimizuota, kad būtų sumažintas svoris ir ergonomika, naujoji trigubos sagties užsegimo sistema pasižymi nailono ir stiklo pluošto junginiu, užtikrinančiu didesnį patvarumą ir stiprumą. Naujose plonos linijos sagtyse yra didelio poveikio tiltų užsegimai, kurie yra šaltai kalti, kad būtų tikslumas ir tvirtumas. Uždarymo sistema turi priešpriešinį uždarymą, dvigubo uždarymo apsaugą ir greito atleidimo / užrakinimo sistemą su savaime išsilyginimu, atmintimi, dizainu, užtikrinančiu lengvą, tikslų uždarymą ir pagerintą važiavimo efektyvumą bei saugumą. Visos sagtys lengvai keičiamos.
Nauja prekė

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.