• −10%
TGB BLADE 600 LTX MAX EPS 4x4 LIMITED...
TGB BLADE 600 LTX MAX EPS 4x4 LIMITED...
TGB BLADE 600 LTX MAX EPS 4x4 LIMITED...

TGB BLADE 600 LTX MAX EPS 4x4 LIMITED (E5) keturratis

TGB
Pristatymas 1-15 d.d.
8 459,10 € 9 399,00 € -10%
Su PVM

TGB įkurta 1978 metais, specializuojasi keturračių , motorolerių  variklių  gamyboje. Turėdami keletą dešimtmečių gamybos patirties, TGB teikia aukšto lygio produktus visame pasaulyje. Populiariausi TGB keturračiai yra universalūs su nepriklausoma priekine ir galine pakaba, galingi EFI varikliai, moderni konstrukcija ir patrauklus dizainas.

Suteikiama 24 mėn. gamintojo garantija.

 

TGB BLADE 600 LTX MAX EPS 4x4 LIMITED

Variklis

Tipas: keturių taktų vieno cilindro SOHC, EFI

Tūris: 561 cm3

Anga x Taktas: Ø 95 x 79,2 mm

Suspaudimo laipsnis: 10,2:1

Galia: 42k (31,3kW) / 6500 (bekelėje)

Maks. sukimo momentas: 53,6 Nm / 5500 (bekelėje)

Aušinimas: skystis + alyva + elektrinis ventiliatorius

Pavaros sistema

Pavara: 2x4 / 4x4, įjungiama elektra

Pavarų dėžė: automatinė, CVT variatorius su atbuline eiga, L/H/N/R/P, stabdymas varikliu

Diferencialo užraktas: priekyje ir gale, valdomi elektra (L7e -Euro 5)

EPS: elektrinis vairo stiprintuvas su trimis režimais

Galutinė transmisija: kardanas

Važiuoklė

Priekinė pakaba: nepriklausomos dvigubos A formos svirties

Galinė pakaba: nepriklausomos dvigubos A formos svirties

Priekinė pakaba: skysti amortizatoriai + penkių padėčių reguliuojamas spyruoklių įtempimas

Galinė pakaba: skysti amortizatoriai + penkių padėčių reguliuojamas spyruoklių įtempimas

Priekiniai stabdžiai: 2x hidrauliniai diskai

Galiniai stabdžiai:

2x hidraulinis diskas (L7e)

Priekinės padangos: AT25 x 8 - 12

Galinės padangos: AT25 x 10 - 12

Matmenys ir svoriai

Ilgis: 2280 mm

Plotis: 1250 mm

Aukštis: 1420 mm

Sėdynės aukštis: 940 mm

Ratų bazė: 1450 mm

Darbinis svoris: 444 kg

Kuro bakas: 18l

Prietaisai ir apšvietimas

Ekranas: TFT skaitmeninis ekranas su funkcijomis: tachometras, spidometras, maksimalus variklio sūkių skaičius, maksimalus greitis, vidutinis greitis, 2 dienos odometrai, viso atstumo skaitiklis, dienos odometras, bendras odometras, degalų matuoklis, stiprintuvo režimo ekranas, diagnostikos ir gedimų kodai, valandos

Indikacinės lemputės: 4x4 pavara, įjungta pavara, variklio perkaitimas, variklio alyva, posūkių rodikliai, apšvietimas

Apšvietimas: pilnos LED matricos priekiniai žibintai, LED dienos žibintai, LED posūkio signalai, EVO LED galiniai žibintai

Pavara

Elektrinis priekinio ir galinio diferencialo užraktas, elektrinis 2x4/4x4 pavaros perjungimas, šarvuotos stabdžių linijos, patrauklūs 8 stipinų aliuminio ratai, firminės 25" padangos, vairo rankų apsaugos, tvirtas priekinis buferis, sudėtinės bagažo lentynos, atskira keleivio sėdynė su atlošu nugara ir rankenos, vandeniui atspari gervė 3000 svarų, 12 V lizdas, pilnas LED apšvietimas.

Vairo stiprintuvas su trimis režimais

Power steering with three modes

Elektrinis vairo stiprintuvas leidžia lengviau valdyti keturratį ir sumažina vairavimui reikalingą jėgą. Stiprintuvas taip pat padidina vairavimo saugumą, nes taip pat veikia kaip smūgių amortizatorius – atsitrenkus į nepastebėtą akmenį, duobę ar medžio kelmą, smūgis vairo iš rankų neišmuš, nes didžiąją dalį smūgio energijos sugeria stiprintuvas.

Galingas variklis

Powerful engine

Patikimas 600 cc keturtaktis variklis su modernia keturių vožtuvų technologija aušinamas skysčiu ir alyva, su dviem atskirais radiatoriais. Šiuolaikinis elektroninis degalų įpurškimas garantuoja aukštą našumą, didelį sukimo momentą, mažą emisiją ir patikimą užvedimą vasarą ir žiemą. Priekinės dekoratyvinės grotelės yra nuimamos, kad būtų lengva valyti.

Prailginta važiuoklė

Extended chassis

Optimizuota geometrija su plačiu vėžiu ir maloniai sureguliuota pakaba. Rezultatas – lengvas valdymas, tikslus vairavimas ir didelis vairavimo stabilumas. Prailginta važiuoklė taip pat suteikia pakankamai vietos dviems vairuotojams ant atskirų sėdynių.

4x4 pavara su dviem diferencialais

4x4 drive with two differentials

2x4/4x4 pavara ir moderni iRS nepriklausoma visų ratų pakaba kartu su plačia tarpvėže ir aukšta prošvaisa garantuoja puikų pravažumą sudėtingoje vietovėje. Euro 5 versijose taip pat yra du užrakinami diferencialai. Esant sudėtingam reljefui, įvertinsite galimybę užrakinti arba priekinį, arba abu diferencialus. Dėl to galite pasirinkti idealų važiavimą bet kokiam reljefui. Viena vertus, jūs gaunate maksimalų sukibimą sudėtingoje vietovėje, kita vertus, ramus važiavimas posūkiuose ir lygumoje.

Galinga stabdžių sistema

Powerful braking system

Veiksmingi diskiniai stabdžiai suteikia jums pasitikėjimo atlikti sunkius darbus velkant ar vežant sunkius krovinius. Dėl patvarių šarvuotų vamzdžių stabdžiai leidžia jautriai dozuoti ir tiksliai valdyti stabdymo efektą.

Pilnas LED apšvietimas

Full-LED lighting

Stipriai šviečiantys priekiniai LED Matrix priekiniai žibintai suteikia keturračiui patrauklią išvaizdą ir didelį saugumą. Taip pat visame kitame apšvietime, įskaitant stabdžių žibintus ir posūkio signalus, įdiegta naujoviška LED technologija, kuri užtikrina didelį apšvietimą ir mažą energijos suvartojimą.

Dinaminiai galiniai blyksniai

Dynamic rear blinkers

Šiuolaikiniai LED galiniai žibintai užtikrina didesnį matomumą, didesnį saugumą, taip pat turi patrauklią dinaminio mirksėjimo funkciją.

Naujas TFT ekranas

New TFT display

Naujas spalvotas TFT ekranas su automatiniu dienos/nakties režimo perjungimu aiškiai rodo važiavimo greitį, skaitmeninį tachometrą, degalų lygį, įjungtą 2WD / 4WD pavarą, stiprintuvo režimą, įjungtą pavarą, aušinimo skysčio temperatūrą ir kelionės odometrą. Be to, dabar ekrane taip pat yra Bluetooth ryšys su mobiliuoju telefonu ir galimybė nustatyti pranešimą, kai pasiekiamas iš anksto nustatytas greitis.

Pilna komplektacija standartiškai

Full equipment as standard

TGB Blade 600 LTX MAX EPS jau siūlo išskirtinai turtingą įrangos komplektą, įskaitant masyvų galinį buferį, spalvotą TFT ekraną, kintamą vairo stiprintuvą su 3 režimais, modernų LED apšvietimą, naujus 12" ALU diskus, rankų apsaugas, tvirtus buferius, modernius. kompozitiniai stelažai, atskira keleivio sėdynė su atlošu, keleivio kojų atramos, 12V lizdas, vilkimo kablys ir vandeniui atspari gervė su 3000 svarų vilkimo galia.

Nauja prekė

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.