LINHAI T-BOSS 650 EPS E5, GREY
LINHAI T-BOSS 650 EPS E5, GREY
LINHAI T-BOSS 650 EPS E5, GREY
LINHAI T-BOSS 650 EPS E5, GREY
LINHAI T-BOSS 650 EPS E5, GREY
LINHAI T-BOSS 650 EPS E5, GREY
LINHAI T-BOSS 650 EPS E5, GREY
LINHAI T-BOSS 650 EPS E5, GREY
LINHAI T-BOSS 650 EPS E5, GREY

LINHAI T-BOSS 650 EPS E5, GREY

LINHAI
T-BOSS 650
Pristatymas 1-15 d.d.
11 699,00 €
Su PVM
LINHAI - tai nuo 1956 m. gyvuojantis prekinis ženklas. Vienas geriausiai vertinamų, bei pažangiausių Kinijos moto technikos gamintojų. Aukštos kokybės produktai lėmė glaudų bendradarbiavimą su Japonu kompanija Yamaha. Tad 1994 buvo sukurta bendra įmonė Linhai-Yamaha Motor Co., Ltd. 
Suteikiama 24 mėn. gamintojo garantija neribojant ridos.

 

UTV 650 T-BOSS EPS

Variklis

Tipas: keturių taktų vieno cilindro SOHC EFI, 4 vožtuvai

Tūris: 585,3 cm3

Anga x Taktas: Ø 91 x 90 mm

Maks. sukimo momentas: 50 Nm / 5500 min (bekelėje)

Aušinimas: skystis + elektrinis ventiliatorius

Pavaros sistema

Pavara: 2x4 / 4x4, įjungiama elektra

Transmisija: automatinė - CVTech variatorius su atbulinės eigos pavara, K/H/N/R, stabdymas varikliu

Diferencialo užraktas: priekyje ir gale

Važiuoklė

Priekinė pakaba: nepriklausoma, dvigubos A formos 

Galinė pakaba: nepriklausoma, dvigubos A formos 

Priekinė pakaba: hidrauliniai amortizatoriai su reguliuojamu spyruoklių įtempimu

Galinė pakaba: hidrauliniai amortizatoriai su reguliuojamu spyruoklių įtempimu

Stabdžiai: hidrauliniai diskiniai

Priekinės padangos: AT27 x 9 - 14

Galinės padangos: AT27 x 11 - 14

Matmenys ir svoriai

Ilgis: 2790 mm

Plotis: 1470 mm

Aukštis: 1920 mm

Sėdynės aukštis: 860 mm

Ratų bazė: 1855 mm

Svoris: 580 kg

Korpuso matmenys: 1370 x 970 x 290 mm

Traukos jėga: 1349 kg

Kuro bako talpa: 26l

Kitos savybės

Ekranas: TFT daugiafunkcis ekranas su funkcijomis: spidometras, tachometras, odometras, skaitmeninis degalų matuoklis, įmontuotas laikrodis, aušinimo skysčio temperatūros indikatorius

Indikacinės lemputės: 2WD/4WD/LOCK pavara, neutrali, atbulinė eiga, posūkio rodikliai, tolimosios šviesos

Į kainą įskaičiuota įranga

Elektrinis vairo stiprintuvas, kietas plastikinis stogas, vairuotojo ir keleivio pusės apsauginiai tinkleliai, keleivio rankenos, plieninis savivarčio kėbulas, galvos atramos, nuotolinio valdymo elektrinė gervė

Variklis

Engine

Vieno cilindro variklis su degalų įpurškimu turi daug galios sunkiam darbui ir greitam įsibėgėjimui. Šiuolaikinis Delphi degalų įpurškimas užtikrina mažas sąnaudas ir mažą emisiją. Galios perdavimą užtikrina patikima automatinė pavarų dėžė iš pirmaujančio Kanados gamintojo CVTech.

Elektrinis vairo stiprintuvas

Electric power steering

Stiprintuvas žymiai padidina vairavimo komfortą ir saugumą. Vairavimas reikalauja kur kas mažiau pastangų, ypač važiuojant nedideliu greičiu ir sukant vietoje, o net ilgas važiavimas ar visos dienos darbas jūsų nenuvargins. Vairo stiprintuvas taip pat veikia kaip amortizatorius. Kai priekinis ratas atsitrenkia į nepastebėtą uolą, duobę ar medžio kelmą, smūgis vairo neišmuša iš rankos, didžiąją dalį energijos sugeria vairo stiprintuvas.

4x4 pavara

4x4 drive

Elektra pajungiama keturių ratų pavara su užraktu garantuoja puikų pravažumą sudėtingoje vietovėje. Be to, jūs turite diferencialo užraktą ir stiprų sumažinimą, kad galėtumėte lėtėti atliekant sunkų darbą, stačiose įkalnėse ir vilkdami sunkius krovinius.

Nepriklausoma ratų pakaba

Independent wheel suspension

Plati važiuoklė ir žemas svorio centras užtikrina puikų stabilumą ir puikų pravažumą. Visi ratai atskirai pakabinami į dvigubas A formos svirtis su lengvai reguliuojama pakaba. Labai mažas posūkio spindulys taip pat prisideda prie didelio manevringumo.

Praktiška sulankstoma daiktadėžė

Practical folding bed

Kalbant apie darbinę veiklą, viskas, ko prireiks dirbant su įvairiais darbo tvirtinimo įrenginiais. Ant kintamo plastikinio korpuso galinėje dalyje galima pakrauti 400 kg. Atlenkiamas / nuimamas galinis galas, įskaitant šonus, leidžia lengvai paversti kėbulą praktiška platforma, kad būtų galima geriau valdyti.

Visi valdikliai po ranka

All controls at hand

Vairas, pavarų svirtis ir visi valdymo elementai yra aiškiai ir ergonomiškai išdėstyti. Viskas yra būtent ten, kur intuityviai tikitės, valdikliai rankoje jaučiasi visiškai natūraliai. Tai palengvina darbą, vairuojant niekas neblaško jūsų dėmesio ir jūs vis tiek valdote.

Galingi stabdžiai

Powerful brakes

Didelio dydžio hidrauliniai stabdžiai su dideliais diskais užtikrina stabdymo jėgą. Be to, stabdžiai yra puikiai nuspėjami ir saugiai sustabdo keturratį net ir su dideliu kroviniu ar pakrauta priekaba.

TFT ekranas

TFT display

Spalvotas TFT ekranas su automatiniu dienos ir nakties režimų perjungimu aiškiai rodo važiavimo greitį, skaitmeninį tachometrą, degalų lygį, įjungtą 2WD / 4WD pavarą, įjungtą pavarą, aušinimo skysčio temperatūrą ir dienos odometrą.

Į kainą įskaičiuota gausi įranga

Rich equipment included in the price

Nepaisant visiškai neprilygstamos kainos, Linhai UTV 650 T-BOSS EPS siūlo turtingą įrangą jau bazėje. Jame netrūksta tvirto UV spinduliams atsparaus plastiko stogo, pilno dydžio priekinio organinio stiklo, masyvaus priekinio buferio, apsauginių tinklelių duryse, galvos atramų, vilkimo įrangos ar 3000 svarų elektrinės gervės su nuotolinio valdymo pulteliu.

Nauja prekė

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.