• −10%
Alpinestars GP PLUS V4 LEATHER SUIT -...
Alpinestars GP PLUS V4 LEATHER SUIT -...

Alpinestars GP PLUS V4 LEATHER SUIT - 1PC odinis kostiumas

ALPINESTARS
Black/White
Pristatymas 1-14 d.d.
1 286,96 € 1 429,95 € -10%
Su PVM

Alpinestars GP PLUS V4 LEATHER SUIT - 1PC odinis kostiumas

 

Dydis
  • 48
  • 50
  • 52
  • 54
  • 56

 

Alpinestars GP PLUS V4 LEATHER SUIT - 1PC odinis kostiumas

  • GP Plus v4 taip pat apima Alpinestars Composite Stretch Plus, A-CS® Plus, kostiumo šoninės liemens ir pečių ašmenų medžiagą, kuri siūlo mažesnį svorį ir didesnį lankstumą bei judėjimo laisvę. Naudojant A-CS® Plus, tamprumo koeficientas suteikia 20 % papildomo pailgėjimo, o atsparumas plyšimui padidėja 300 %, palyginti su oda. Kitas „A-CS® Plus“ naudojimo pranašumas yra tas, kad jis pasižymi dideliu kvėpavimu, mažesniu svoriu ir mažesniu profiliu nei odinės akordeono plokštės.

      GP Plus v4 ant kostiumo liemens yra lengvas ir kvėpuojantis perforuota Flex Plus lenktyninė oda, užtikrinanti optimalų vėdinimą, ypač kai kostiumas dėvimas su Tech-Air® oro pagalvių sistemomis, tokiomis kaip Tech-Air® 10 arba Tech-Air® 5.

      Suteikiantis GP Plus v4 apsaugą nuo smūgių, kostiumas turi lenktynėse patikrintus GP-R alkūnės, dilbio, kelių ir blauzdų šarvus, taip pat į kostiumą įmontuotus Nucleon Race pečių šarvus, todėl jis turi AAA CE įvertinimą. Kad būtų užtikrinta aukščiausia vairuotojo apsauga, GP Plus v4 taip pat yra visiškai Tech-Air® paruoštas naudoti su Tech-Air® 5 arba Tech-Air® 10 oro pagalvių sistemomis ir suteikia patogią kišenę ant dilbio Tech-Air®. 10 nuotolinis LED skydelis.

Nauja prekė

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.