LINHAI T-BOSS 570 EPS T1B, CAMO bagis
LINHAI T-BOSS 570 EPS T1B, CAMO bagis

LINHAI T-BOSS 570 EPS T1B, CAMO bagis

LINHAI
T-BOSS 550 EPS LIMITED
Pristatymas 1-15 d.d.
10 449,00 €
Su PVM
LINHAI - tai nuo 1956 m. gyvuojantis prekinis ženklas. Vienas geriausiai vertinamų, bei pažangiausių Kinijos moto technikos gamintojų. Aukštos kokybės produktai lėmė glaudų bendradarbiavimą su Japonu kompanija Yamaha. Tad 1994 buvo sukurta bendra įmonė Linhai-Yamaha Motor Co., Ltd. 
Suteikiama 24 mėn. gamintojo garantija neribojant ridos.

 

Variklis

Variklis

Naujasis vieno cilindro EFI įpurškimo variklis padidino galią ir daugiau nei pakankamai galios sunkiam darbui ir greitam įsibėgėjimui. Šiuolaikinis degalų įpurškimas užtikrina mažas sąnaudas ir mažą emisiją. Jėgos perdavimą užtikrina patikima pirmaujančio Kanados gamintojo CVTech automatinė pavarų dėžė, kuri taip pat aprūpinta stovėjimo padėtimi P.

Elektrinis vairo stiprintuvas

Elektrinis vairo stiprintuvas

Pastiprintuvas žymiai padidina vairavimo komfortą ir saugumą. Vairuojant reikia kur kas mažiau pastangų, ypač važiuojant nedideliu greičiu ar sukant vietoje, o net ilgas važiavimas ar darbo diena jūsų nenuvargins. Vairo stiprintuvas taip pat veikia kaip vairo amortizatorius. Kai priekinis ratas atsitrenks į paslėptą akmenį, skylę ar kelmą, smūgis neišmuš vairo iš rankos, nes didžiąją dalį energijos sugers stiprintuvas.

4x4 pavara

4x4 pavara

Elektra jungiama visų varančiųjų ratų pavara su diferencialo užraktu garantuoja puikų pralaidumą sudėtingoje vietovėje. Be to, jūs turite diferencialo užraktą ir stiprią lėtėjimo sumažinimą sunkiam darbui, staigiems pakilimams ir sunkių krovinių vilkimui.

Nepriklausoma ratų pakaba

Nepriklausoma ratų pakaba

Plati važiuoklė ir žemas svorio centras užtikrina puikų stabilumą ir puikų valdymą bekelėje. Visi ratai atskirai pakabinami į dvigubas A formos svirtis su lengvai reguliuojama pakaba. Labai mažas apsisukimo spindulys taip pat prisideda prie didelio manevringumo.

Didelis apverčiamas korpusas

Didelis apverčiamas korpusas

Ant erdvaus korpuso pasiimsite viską, ko reikia. Dėl praktiško pakreipiamo priekio ir lengvo palenkimo naudojant dujinius statramsčius, kiekvieno krovinio sudėtis yra paprasta. Be to, korpusas puikiai pabrėžia elegantišką sportinį mašinos dizainą.

Visi valdikliai po ranka

Visi valdikliai po ranka

Vairas, pavarų svirtis ir visi valdikliai yra aiškiai išdėstyti ergonomiškai. Viskas yra ten, kur intuityviai tikitės, valdymas natūraliai atsiranda jūsų rankose. Tai palengvina darbą, jūsų dėmesys vairuojant nėra blaškomas ir jūs visada valdote.

Galingi stabdžiai

Galingi stabdžiai

Didelio dydžio hidrauliniai stabdžiai su dideliais diskais  užtikrina įtikinamą stabdymo galią. Be to, stabdžiai yra puikiai nuspėjami ir gali saugiai sustabdyti mašiną net su visu kroviniu ar sunkia priekaba.

Daugiafunkcis LCD ekranas

Daugiafunkcis LCD ekranas

Prietaisų skydelis su mėlynu apšviestu daugiafunkciu LCD ekranu yra lengvai skaitomas ir pateikia visą svarbią informaciją: skaitmeninis tachometras, skaitmeninis spidometras, rida, valandos, 2WD / 4WD indikatorius, aušinimo skysčio termometras, degalų matuoklis, neutrali, tolimosios šviesos, posūkių signalai, atbulinė eiga. įjungta pavara ir variklio įspėjamoji lemputė.

Įtraukta turtinga įranga

Bazinė įranga

Linhai UTV 570 T-BOSS EPS siūlo daugybę įrangos nuo pat pradžių. Jį sudaro tvirtas plastikinis, atsparus UV spinduliams stogas, pilnavertis priekinis organinis stiklas, masyvus priekinis apsauginis rėmas, apsauginiai tinkleliai duryse, keleivių rankenos, galvos atramos, vilkimo kablys ir 1360 kg. galios elektrinė gervė su nuotolinio valdymo pultu.

Variklis

Tipas: keturių taktų vieno cilindro SOHC EFI, 4 vožtuvai
Apimtis: 499,5 cm3
Anga x eiga: Ø 91 × 76,8 mm
Maks. sukimo momentas: 39 Nm / 5500 min (bekelėje)
Aušinimas: skystis + elektrinis ventiliatorius
Variklio užpildymas: elektroninis degalų įpurškimas DELPHI (GB)

Pavaros sistema

Pavara: 2x4 / 4x4, jungiamas elektra
Pavaros: automatinis - CVTech variatorius su atbuline eiga, L / H / N / R, stabdymas varikliu
Diferencialo blokavimas: priekis ir galinis

Važiuoklė

Priekinė pakaba: nepriklausomos, dvigubos A formos svirties 
Galinė pakaba: nepriklausomos, dvigubos A formos svirties
Priekinė pakaba: hidrauliniai amortizatoriai su  reguliuojamu spyruoklių kietumu.
Galinė pakaba: hidrauliniai amortizatoriai su  reguliuojamu spyruoklių kietumu.
Stabdžiai: hidraulinis diskas
Priekinės padangos: AT25 x 8–12
Galinės padangos: AT25 x 10–12

Matmenys ir svoriai

Bendras ilgis: 2790 mm
Bendras plotis: 1470 mm
Bendras aukštis: 1920 mm
Sėdynės aukštis: 860 mm
Šviesos aukštis: 280 mm
Ratų bazė: 1855 mm
Svoris paruoštos eksploatuoti transporto priemonės 563 kg.
Korpuso matmenys: 1370 x 970 x 290 mm
Kūno apkrova: 200 kg.
Kuro bakas: 26 ltr.

Kitos funkcijos 

Ekranas:   

Rodikliai:                 

Skaitmeninis daugiafunkcis ekranas su funkcijomis: spidometras, tachometras, odometras, odometras, skaitmeninis kuro matuoklis, borto laikrodis, aušinimo skysčio termometras 
Neutralus, tolimosios šviesos, posūkio signalai, atbulinė eiga, variklio indikatorius

 Bazinė įranga

Vairo stiprintuvas,  standus plastikinis stogas, pilnas priekinis organinis stiklas, priekinis apsauginis rėmas, apsauginiai tinkleliai vairuotojo ir priekinio keleivio pusėje, keleivio rankenos, plieninis verčiamas korpusas su dujiniais stūmokliais, galvos atramos, vilkties kablys, elektrinė gervė su  nuotolinio valdymo pultu.

Teisės aktų leidimas ir tvirtinimas

Kelių eismo homologacija: taip, T1b, (B grupės vairuotojo pažymėjimas - automobilis)
10 Prekės
Nauja prekė

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.