SONAX Profiline hibridinė kėbulo...

SONAX Profiline hibridinė kėbulo danga CC ONE, 50ml

Galime užsakyti
68,00 €
Su PVM

 

Aprašymas

SONAX Profiline Hibridinė kėbulo danga CC ONE

Tai  – vienpakopė,
ilgalaikė kėbulo danga, kuri apsaugo dažytą, lakuotą paviršių net iki 15
mėnesių. Paprasta ir greita naudoti: tereikia užtepti ir nuvalyti. Priemonė
suintensyvina spalvą, užtikrina švelnų bei glotnų paviršių, suteikia akinantį
spindesį bei sukuria purvą atstumiantį efektą.

Komplekte yra 4 kempinės – 2 automobilių padengimui.

Dažyto paviršiaus “priešai” atakuoja, puola kėbulą 24 valandas per parą. Rūdys, oksidacija niekada nemiega, taip pat ir fermentai paukščių išmatose, kurie suėda dažytą paviršių. Rudens lietus iš lapų išplovė taninus, dervas, kurie taip pat gadina automobilio kėbulą. UV spinduliuotė vasarą, trintis nuo abrazyvų ar smėlio: blizgesį naikinančių medžiagų. Veiksnių sąrašas yra begalinis. Vienpakopė SONAX „HybridCoating CC One“ užtikrina greitai padengančią ir veiksmingą apsaugą. Puiki apsauga su optimaliu išlaidų ir rezultato santykiu: tai yra tas tikslas, kurį suteikia SONAX CC ONE!

Tik vieną kartą padengus paviršių hibridinis CC ONE dangos sluoksnis, kaip tinklas susilieja ir sukimba su laku. Specialios aplikatorių kempinėlės užtikrina, kad CC ONE būtų tolygiai paskirstyta visame plote. Šios unikalios sąveikos rezultatas: apsauginis sluoksnis paviršiui, turintis stiprų spalvų gylį išsilaikantį iki 15 mėnesių. Paviršius tampa labai lygus ir švelnus. CC ONE dangos sluoksnis turi elastingumo savybes, kurių reikia, kad danga galėtų elgtis reikiamu momentu taip, kad suteiktų dar efektyvesnį pasipriešinimą aplinkos poveikiams.

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.