ACCESS SHADE ATV 650, T3B, 47 AG...
ACCESS SHADE ATV 650, T3B, GREY
ACCESS SHADE ATV 650, T3B, GREY
ACCESS SHADE ATV 650, T3B, GREY
ACCESS SHADE ATV 650, T3B, GREY
ACCESS SHADE ATV 650, T3B, 47 AG...
ACCESS SHADE ATV 650, T3B, GREY
ACCESS SHADE ATV 650, T3B, GREY
ACCESS SHADE ATV 650, T3B, GREY
ACCESS SHADE ATV 650, T3B, GREY

ACCESS SHADE ATV 650, T3B, 47 AG keturratis

ACCESS MOTOR
ACCESS SHADE ATV 650, T3B,
Galime užsakyti
8 199,00 €
Su PVM

Tvirtas judrus keturratis, kuris atlaikys net sudėtingą dislokavimą. Universali mašina darbui ir žaidimams jus pralinksmins savo galingu varikliu ir maloniomis važiavimo savybėmis. Įranga apima šiuolaikinius sudėtinius bagažo laikiklius, patrauklius lengvojo lydinio ratlankius, LED apšvietimą, vilkimo įrangą ir elektrinę gervę.

Motociklų tipas

 

ACCESS SHADE ATV 650 LT, T3B, 47 AG

Registruojamas savivaldybėje, vairuotojo pažymėjimas B kat.

ACCESS Motor ATV

„ACCESS MOTOR“ įkurta 2003 metais, įsikūrusi Chia-Tai pramoninėje zonoje, Chia-Yi, Taivane. Ji specializuojasi gamindama kokybiškus keturračiusdizainą ir variklius. Keturračiai kokybišk gaminami Taivane, įgijo puikią reputaciją greitų, patikimų sportinių keturračių rinkoje. Varžybose „Access“ keturračiai parodė ne tik didelį greitį, bet ir nepaprastą patikimumą, ilgaamžiškumą. 

„Access Motor Sport“ modelių seriją papildė „Access Motor Tomahawk“, populiariausias CVT modelis, ir pažangiausias „Warrior“ su penkių greičių mechanine pavarų dėže, sukomplektuoti labai sėkmingi "DRR 100" lenktyniniai vaikiški keturračiai, varžybose praktiškai neturi konkurentų.

Suteikiama 24 mėn. gamintojo garantija neribojant ridos.

VARIKLIS

Variklio tipas: keturtaktis SOHC vieno cilindro, 4 vožtuvai, EFI
Apimtis: 608 cm3
Galia: 35 kW (bekelėje)
Uždegimas: CDI
Aušinimas: skystis + elektrinis ventiliatorius

PAVAROS SISTEMA

Vairuoti: 2x4 / 4x4, elektra perjungiamas
Pavara: automatinis kintamasis variatorius - CVT (L / H / N / R) + Stabdymas varikliu.
Diferencialo užraktas: priekis su elektriniu valdymu, galinis savaiminio fiksavimo diferencialas

VAŽIUOKLĖ                   

Pakaba nepriklausoma priekyje ir gale: dvigubos A svirtys
Pakaba Priekyje ir gale : hidrauliniai amortizatoriai su reguliuojama spyruoklės apkrova
Stabdžiai hidrauliniai diskiniai priekyje ir gale : 4 x 
Padangos R12 priekyje / gale : 25 x 8 - R12 / 25 x 10 - R12

MATMENYS IR SVORIAI

Bendras ilgis / plotis / aukštis: 2040 / 1 200 / 1 252 mm
Šviesos aukštis: 310 mm
Ratų bazė: 1 440 mm
Svoris be keleivių: 362 kg.
Bakas: 21 ltr.

KITOS FUNKCIJOS

Kompoziciniai su neslystančiu paviršiumi bagažo laikikliai keliamoji galia -  priekyje / gale: 34 kg / 68 kg 
Traukimo jėga: 226 kg (kelyje)

ĮRANGA PRIDEDAMA

Įranga: Elektrinė gervė 1133 kg. galios elektrinė gervė, homologuotas vilkties kablys, Bagažo laikikliai priekyje ir gale, skaitmeninis daugiafunkcis ekranas, 12 colių lengvojo lydinio ratlankiai, priekinis apsauginis rėmas, rankenų apsaugos.
Patikimas vieno cilindro variklis

PATIKIMAS VIENO CILINDRO VARIKLIS

Skysčiu aušinamas keturtakčių variklis turi daugiau nei pakankamai galios ir didelį sukimo momentą. Cilindre yra specialus keramikos sluoksnis, kuris pagerina aušinimą ir sumažina jo nusidėvėjimą. Lankstus variklio tvirtinimo ir balansinis velenas, kuris žymiai sumažina vibracijas, prisideda prie vairavimo tobulinimo.

Išplėstinė važiuoklė

VAŽIUOKLĖ

Lengvas valdymas, didelis judrumas ir nuostabus valdymas bekele - „Access 650“ važiuoklė yra viena geriausių visų keturračių. Tvirtas rėmas su pailginta ratų baze, mažu svorio centru ir dideliu prošvaisa suteikia keturračiui puikias važiavimo savybes. Visi ratai yra nepriklausomai pakabinami; patogiai reguliuojama pakaba yra reguliuojama penkių padėčių.

4X4 VAŽIUOKITE SU DIFFERENCINIU UŽRAKTU

4X4 VAŽIUOKITE SU DIFFERENCINIU UŽRAKTU

Elektra valdoma 2x4 / 4x4 pavara su visiškai užrakinamu priekiniu diferencialo užraktu išvažiuos beveik iš bet kokios bekelės. Optimalią jėgos transmisiją užtikrina automatinė pavarų dėžė su atbuline eiga, efektyvus stabdymas varikliu ir išcentrinė sankaba, kuri žymiai prailgina diržo tarnavimo laiką.

Kombinuoti vežėjai priekyje ir gale

KOMBINUOTI BAGAŽO LAIKIKLIAI PRIEKYJE IR GALE

Šiuolaikiniai sudėtiniai lagaminai su neslystančiu paviršiumi ir daugybe tvirtinimo taškų yra pagaminti iš praktiškai nesunaikinamos kompozicinės medžiagos, kuri gali atlaikyti grubų tvarkymą. Dėl šios priežasties šie patvarūs laikikliai vis dar gerai atrodo ir po metų.

Šiuolaikinis apšvietimas

ŠIUOLAIKINIS APŠVIETIMAS

Priekiniai žibintai su dvigubais projektorių lęšiais naktį paverčia diena. Su LED dienos žibintais šie galingi žibintai yra praktiški ir elegantiški. Posūkio signalai ir galiniai / stabdžių žibintai su LED technologija pasižymi mažomis energijos sąnaudomis ir tuo pačiu dideliu ryškumu, kad būtų užtikrinta didesnė vairavimo sauga.

IŠvalyti LCD ekranąPRIETAISŲ SKYDELIS Šiuolaikiniame daugiafunkciame ekrane pateikiama visa reikalinga informacija: skaitmeninis spidometras, analoginis tachometras, borto laikrodis, bendras ir dienos odometras, valandos skaitiklis, greičio ribotuvo indikatorius, 2WD / 4WD indikatoriaus lemputė, diferencialo blokavimo indikatorius, degalų lygio matuoklis ir dar daugiau.

Visų ratų diskiniai stabdžiai

VISŲ RATŲ DISKINIAI STABDŽIAI

Keturi dideli stabdžių diskai su formos diskais užtikrina efektyvų, įtikinamą ir tiksliai dozuojantį stabdymo efektą. Kartu su šarvuotomis stabdžių žarnelėmis, garantuoja patikimą stabdymą bet kokioje situacijoje. Be to, efektyvus variklio stabdys padeda jums nuokalnėn.

Galinga elektrinė gervė

GALINGA ELEKTRINĖ GERVĖ

Patikima elektrinė gervė, turinti didelę 1133 kg. galios elektrinę gervę ir 15 metrų plieninį trosą, turi pakankamai jėgų, kad ištrauktų kolegas iš gilaus purvo. Gervę galima valdyti nuotoliniu būdu ant vairo.

Aliuminio diskai

RATAI

Patraukliuose 12 colių lengvojo lydinio ratlankiuose sumontuotos šešių sluoksnių „KENDA Bear Claw“ padangos. Gilus radialinės konstrukcijos pavyzdys suteikia nuspėjamą elgesį ir saugumą sunkioje vietovėje.

PATVIRTINTAS BUKSIMO ĮTAISAS

VILKTIES KABLYS

Didelio sukimo momento ir visų varančiųjų ratų pavara „Access Shade“ turi daugiau nei pakankamai galios vilkti sunkias priekabas ir priedus darbui. Vilkimo įtaisas turi homologuotą kablio jungtį.

Nauja prekė

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.