ACCESS DRR 100 WITH REVERSE

ACCESS DRR 100 WITH REVERSE keturratis

ACCESS MOTOR
ACCESS DRR 100 WITH REVERSE BL
Turime sandėlyje
2 499,00 €
Su PVM

Vienas geriausių keturračių jauniesiems pilotams ir būsimiems čempionams. Platesnis ir stabilesnis nei kiti keturračiai, žaismingas ir lengvas valdomas, su atbuline pavara, visiškai automatinė pavarų dėžė ir elektrinis starteris, tai tiesiogine prasme kiekvieno vaiko pramoga.

Motociklų tipas

 

ACCESS DRR 100 R keturratis

VARIKLIS

Variklis: 2-taktis, 1 - cilindro, aušinamas oru
Darbinis tūris: 89,2 cm3
Stūmoklio eiga x skersmuo: Ø 52 x 42 mm
Suspaudimo laipsnis: 9.1: 1
Uždegimas: CDI
Užvedimas : elektrinis starteris + kojinis starteris
Maitinimas: Karbiuratorius PWK 21

PAVAROS SISTEMA

Varomieji ratai: galiniai
Pavara: CVT kintamasis variatorius (su atbuline pavara)
Galios perdavimas: grandinė

VAŽIUOKLĖ

Pakaba priekyje  / gale: nepriklausoma A - Svirtis / sūpynės
Pakaba priekyje / Gale:  hidrauliniai amortizatoriai / hidraulinis amortizatorius su progresuojančia spyruokle 
Stabdžiai priekyje / Gale Būgniniai 2x / hidraulinis diskas 220 mm
Padangos R8 priekyje / Gale : 19 x 7  / 18 x 9,5

MATMENYS IR SVORIAI

Bendras ilgis / plotis / aukštis 1 470 / 900 / 970 mm
Šviesų aukštis: 170 mm
Ratų bazė: 1 010 mm
Svoris be krovinio: 122 kg
Kuro bako talpa: 5 ltr.

GALINGAS VARIKLIS

Jaunieji pilotai iškart įsimyli gyvybingą dviejų taktų variklį, kurio galios pakanka visą dieną siautėti. Automatinis tepimas automatiškai sureguliuoja optimalų alyvos santykį, todėl tėčiams nereikia rūpintis mišinio paruošimu. Paprastas ir patikimas variklis turi mažai priežiūros reikalavimų. Pradžioje našumas gali būti ribotas ir tik įgijęs patirties, jūsų vaikas nustebins, sužinojęs tikrąjį šio keturračio potencialą.

Atgal

Atbulinė pavara

Dėka atbulinės pavaros jūsų vaikas gali pats lengvai išsisukti iš sunkių situacijų, nereikėdamas kaskart kelti keturračio rankomis ir pasukti teisinga kryptimi. Tiesiog pakeiskite pavaras ir važiuokite toliau. 

Puiki važiuoklė

PUIKI VAŽIUOKLĖ

Daugelis rinkoje esančių vaikų keturračių yra naudingi tik pagrindų mokymuisi, tačiau vaikui įsibėgėjant jų galimybės baigiasi. Tačiau „Access DRR 100“ yra daug talentų, kurių dėka jūsų vaikas nuolat mokosi ir tobulėja. Plati ir stabili važiuoklė leidžia saugiai važiuoti posūkiuose, aukštos kokybės pakaba važiuojant neišstumia vairo iš vaiko rankų ir užburia jo veidą.

Dengta grandinė

APSAUGOTA GRANDININĖ PAVARA

Automatinė pavarų dėžė leidžia vaikui visiškai sutelkti dėmesį į vairavimą, nenukreipiant jo dėmesio perjungiant. Kitas šios automatinės pavarų dėžės privalumas yra tas, kad variklio trauka pagreičio metu yra visiškai lygi ir perjungiant nenutraukiama varomoji jėga. Galinius ratus varo grandinė, kuri yra saugiai uždengta ten, kur vaikas gali su ja susiliesti.

Kokybiška pakaba

KOKYBIŠKA PAKABA

Aukštos kokybės spyruokliniai blokai gale su progresine spyruokle yra reguliuojami penkiose padėtyse. Itin dideli pakabos judesiai ir optimaliai suderinti amortizatoriai išlygina visus nelygumus, todėl vairuoti yra kuo maloniau ir saugiau.

Veiksmingi stabdžiai

VEIKSMINGI STABDŽIAI

Galiniai diskiniai ir priekiniai būgniniai stabdžiai lengvai valdomi svirtimis ant vairo. Taigi kojų laipteliai lieka laisvi ir be pavojingų kliūčių. Tai sumažina vaiko pėdos paslydimo galimybę važiuojant.

Lenktyninė sėdynė

SPORTINĖ SĖDYNĖ

Bekompromisį požiūrį atspindi ir sėdynė. Dėl savo formos jis leidžia lengvai perkelti svorį ir suteikia patikimą atramą važiuojant. Tuo pačiu metu jis yra pakankamai patogus, kad vaikas galėtų visą dieną praleisti su šypsena. 

Dėmesys saugumui

DĖMESYS SAUGUMUI

DRR 100 ypatingą dėmesį skiria saugumui. Saugumo ypatybės yra paslėpta grandinė, greičio ribotuvas, svirtimi valdomi stabdžiai, plastikas be aštrių kraštų, geras apšvietimas arba viso paviršiaus protektoriai be trukdančio stabdžio pedalo.

Apšvietimas

APŠVIETIMAS

Kai linksmybės tęsis iki vakaro, su DRR 100 jūsų vaikas vis tiek gerai matys kelyje. Turėdami didelį efektyvų priekinį žibintą ir aiškiai matomą galinį stabdžių žibintą, galite saugiai rasti kelią namo net tamsoje.

„ACCESS MOTOR“ įkurta 2003 metais, įsikūrusi Chia-Tai pramoninėje zonoje, Chia-Yi, Taivane. Ji specializuojasi gamindama kokybiškus keturračiusdizainą ir variklius.

Keturračiams suteikiama 24 mėn. gamintojo garantija.

4 Prekės
Nauja prekė

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.