Abus Granit Detecto X-Plus 8077 Stabdžių disko užraktas

Abus 7000 Detecto RS-1 Stabdžių disko užraktas

ABUS
Pristatymas 1-15 d.d.
130,00 €
Su PVM

Abus 7000 Detecto RS-1 Stabdžių disko užraktas

Kombinacija
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

 
Abus pasididžiavimas – stabdžių disko užraktas Detecto RS-1. Abus ilgai suko galvą, kaip padaryti užraktą ne tik neįkandamą vagims, bet ir paprastą naudoti. Ilgo darbo rezultatas - naujasis stabdžių disko užraktas su patentuota lengvo užsegimo„Snap’n go“ sistema, kuri leidžia jį aktyvuoti lengvu vienos rankos judesiu. 

Prestižinį „Red dot“ dizaino apdovanojimą laimėjęs užsegimas tik aktuali papildoma savybė, o esminiai RS-1 privalumai slypi giliai viduje. Kompaktiškas, iš super tvirto grūdinto plieno pagamintas, Detecto korpusas talpina pažangų 3D pozicijos detektorių sujungtą su garsine signalizacija. Ši aktyvuojama ne vien nuo smūgių, bet esant bet kokiam motociklo judėjimui. Iki šiol vienintelis Abus užraktas turėjęs šia sistema buvo ekstremalusis Detecto X-Plus, tačiau kaina ir dydžiu RS-1 jį gerokai lenkia. Naujais užraktas lengvai telpa net mažiausioje bagažinėje po motociklo sėdyne ir sveria tik 600 g. 
Nauja prekė

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.